Auto: Tony Stewart nu va răspunde penal pentru accidentul mortal de luna trecută

61
Auto: Tony Stewart nu va răspunde penal pentru accidentul mortal de luna trecută - tonystewart04-1411638235.jpg
Justiția americană a anunțat că nu va deschide o procedură penală împotriva lui Tony Stewart, triplu campion de NASCAR și coproprietarul echipei Haas-Stewart, implicat în moartea unui alt pilot, la începutul lunii august.


Accidentul care l-a costat viața pe Kevin Ward Jr, un pilot în vârstă de 20 ani, a avut loc pe 9 august, în cursul unei probe din Sprint Car, un campionat care se dispută pe un circuit inelar acoperit cu pământ, întrecere automobilistică foarte populară în Statele Unite.

Ward a fost constrâns să abandoneze după un contact cu Stewart. Tânărul pilot a ieșit din mașina sa fără nicio leziune, însă, în timp ce cursa era neutralizată, el a rămas pe pistă și a așteptat trecerea lui Stewart, încercând să-i reproșeze acestuia o manevră periculoasă. Ward a făcut un gest de amenințare în direcția lui Stewart, care, mascat de mașina aflată în fața sa, l-a lovit în plin.

Procurorul a relevat că autopsia lui Kevin Ward a relevat prezența marijuanei în organismul său, 'la un nivel care îi putea afecta deciziile".

Stewart a publicat anunțul acestei hotărâri a justiției într-un comunicat postat pe contul său Twitter, în care precizează că aceasta este "cea mai dificilă perioadă din viața sa" și "nu o va putea uita niciodată", scrie Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5418 secunde