Iată lotul FC Farul pentru returul Ligii a II-a

908
4
Iată lotul FC Farul pentru returul Ligii a II-a - reunirefcfarul201357-1362681601.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Farul, a anunțat, ieri, într-o conferință de presă, lotul de jucători cu care va fi abordat returul Ligii a II-a. 

Astfel, 22 de "marinari" vor răspunde la comenzile antrenorului Alin Artimon: portari - Curcă, Vl. Neagu; fundași - Băjan, Nițescu, Birău, Buzea, Țabără, I. Popescu, Bumbac, Drugă; mijlocași - Săceanu, B. Nicola, Stavian, Sg. Popescu, Ivanovici, Călințaru, Ghenciu; atacanți - S. Chițu, Coteanu, Stoianof, Pâslaru, Bugă.

Tot în cadrul conferinței de presă de ieri, Alin Artimon a declarat că nu dorește să-și prelungească contractul cu FC Farul, înțelegere care expiră la finele sezonului în curs.

Ieri, fotbaliștii Farului au efectuat un antrenament, de la ora 11.00, programul zilei de astăzi fiind următorul: ora 11.00 - antrenament; ora 15.30 - deplasare la București.

Meciul cu Sportul, pe stadionul "Juventus"

FC Farul va susține primul meci al returului, sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, în compania Sportului Studențesc. Acest joc va avea loc pe stadionul "Juventus" din Colentina, informează site-ul oficial al Comisiei Centrale de Arbitri. Programarea inițială a fost făcută pe stadionul din Regie, acolo unde era imposibil de jucat, din cauza condițiilor improprii.

Comentează știrea

mr.Anaconda
8 martie 2013
alt antrenor

Daca ar veni inapoi la Farul Grigoras ar fi tare

suporter FC Farul
8 martie 2013
stiu :)

dar cei de la Otelul Galati, se tot joaca cu el, ba il sprijina financiar, ba parasesc echipa, iar Grigoras nu are nicio garantie ca va fi si din vara la Otelul, deci sanse de a reveni la FC Farul ar fi :)

Răspuns la: alt antrenor
Adăugat de : mr.Anaconda, 8 martie 2013
Daca ar veni inapoi la Farul Grigoras ar fi tare
liga a III_a
8 martie 2013
retrogradare

Mai papagalule de antrenor dupa ce in pregatiri ai obtinut rezultate catastrofale cu echipe de ligi inferioare mai ai si tupeu sa spui ca mai stai.PLEACA MAI REPEDE pina nu ne duci in divizia C

Mamba
8 martie 2013
FCFC

Dar cine este in fruntea plutonului de jucatori din poza de mai sus? O fi Buzea? Meci de 1 solist maine cu Sportul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7497 secunde