Și cei mici pot să sară! Caravana Baschetului a ajuns în grădinițele constănțene

604

Articole de la același autor

Conducerea clubului BC Athletic Constanța continuă sarabanda proiectelor sportive ce își propun revigorarea baschetului de pe litoral.


Zilele trecute, antrenorii Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici, alături de team managerul echipei și președintele Asociației Județene de Baschet, Andrei Talpeș, au pus în miș-care proiectul "Caravana Baschetului în județul Constanța", în colaborare cu ISJ și CJ Constanța. 


Aceștia au efectuat un tur de forță în peste 20 de grădinițe din Hârșova, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu, Medgidia, Cernavodă, Castelu, Mangalia, Tuzla și Constanța, acolo unde i-au provocat pe cei mici la o mulțime de jocuri interactive, stârnind entuziasmul și curiozitatea copiilor. 


Fiecare grădiniță a primit din partea AJB și CJ Constanța câte un panou și mingii de baschet, pentru a-i îndemna pe copii către sport, către un stil de viață sănătos. 


"Proiectul a fost un succes, vrem să îl continuăm și să îl îmbunătățim de fiecare dată. Prin astfel de acțiuni, dorim promovarea sportului de masă în general și a baschetului în special. Așteptăm să se încălzească vremea, fiindcă avem foarte multe idei noi și suntem nerăbdători să le punem în aplicare", a declarat Andrei Talpeș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Sport : BC Athletic, cu gândul la turneul final U18
Pagina a fost generata in 0.5243 secunde