Horia Tecău și Simona Halep, prezenți la Kid’s Day, la Constanța

346
1

Articole de la același autor

Copiii constănțeni au încă un motiv pentru care să aștepte data de 6 de-cembrie cu nerăbdare. Pentru a doua oară consecutiv, la Constanța, se va organiza evenimentul Kid’s Day, unde micii jucători de tenis ai orașului nostru se pot întâlni cu idolii lor.

Anul acesta, la evenimentul găzduit de Tenis Club Idu din Mamaia, vor lua parte vedetele Horia Tecău și Simona Halep.

Prima ediție a Kid’s Day a avut loc în anul 2012, la București, unde Sorana Cârstea și Horia Tecău l-au avut ca invitat pe Victor Hănescu. În 2013, Kid’s Day s-a mutat pe terenul de tenis de la Club Idu, din Mamaia, unde invitata Soranei și a lui Horia a fost Simona Halep.

În primele două ediții, aproximativ 250 de copii s-au înfățișat pe teren cu rachetele de tenis. Anul acesta, dacă privim drumul ascendent pe care l-au avut cei doi jucători constănțeni, numărul participanților va crește cu siguranță. 

Comentează știrea

eva
23 noiembrie 2014
munca la domiciliu

Acum, numai pentru persoane serioase! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Tenis: Cum arată podiumul WTA, azi
Pagina a fost generata in 1.676 secunde