Horia Tecău, eșec la Australian Open. Continuă doar la dublu mixt

198
Horia Tecău, eșec la Australian Open. Continuă doar la dublu mixt - horiatecau-1485098868.jpg

Articole de la același autor

Ambii tenismeni români aflați pe tabloul masculin de dublu, Horia Tecău și Florin Mergea, au fost eliminați în optimile de finală ale turneului de Grand Slam Australian Open. 


Cuplul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Olanda) a fost învins, scor 6-7 (5), 6-7 (5), de cuplul australian Marc Polmans/Andrew Whittington, la capătul unei partide de aproape două ore. 


Tecău nu a părăsit definitiv competiția de la Melbourne, acesta fiind calificat în optimile de finală ale probei de dublu mixt, acolo unde face pereche cu Irina Begu și unde va juca, luni, împotriva cuplului Abigail Spears (Statele Unite)/Juan-Sebastian Cabal (Columbia). 


Și perechea formată din Florin Mergea (România)/Dominic Inglot (Marea Britanie) a părăsit proba de dublu masculin, după ce a fost învinsă de francezii Nicolas Mahut și Pierre-Hugues Herbert, în trei seturi, 6-2, 5-7, 2-6. 


Pentru atingerea optimilor de finală, cele două perechi eliminate s-au ales cu un cec în valoare de 40.000 dolari australieni și 180 de puncte ATP. 


Nici ultima româncă rămasă pe tabloul de simplu, Sorana Cîrstea, nu a avut vreo șansă în meciul de ieri, din optimi, contra ibericii Garbine Muguruza, a șaptea favorită, care s-a impus rapid, scor 6-2, 6-3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6773 secunde