Horia Tecău avansează în optimi, la Australian Open

184
Horia Tecău avansează  în optimi,  la Australian Open - horiatecau-1484928167.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul constănțean de tenis Horia Tecău s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, de la Melbourne, acolo unde face pereche cu olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi tenismeni au trecut în turul doi de olandezii Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, scor 6-3, 6-4, și vor întâlni mai departe perechea australiană formată din Marc Polmans și Andrew Whittington.

Tot în optimi s-a calificat și cuplul româno-britanic Florin Mergea/Dominic Inglot, după un meci dificil contra francezilor Julien Benneteau/Jeremy Chardy, încheiat în trei seturi, 3-6, 7-6 (5), 7-6 (2). În runda următoare, Mergea și Inglot îi vor întâlni pe învingătorii dintre francezii Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut și polonezii Jerzy Janowicz/Marcin Matkowski.

v v v

Singura româncă rămasă pe tabloul feminin de la Australian Open, Sorana Cîrstea (78 WTA), a reușit să se califice, în premieră, în optimile de finală, după ce a trecut de americanca Alison Riske (42 WTA), scor 6-2, 7-6 (2), performanță ce i-a permis jucătoarei din București să urce 20 de poziții, până pe locul 58 WTA. În optimi, Sorana Cîrstea va da piept cu Garbine Muguruza (Spania, 7 WTA), favorita numărul 7. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5095 secunde