"HelloWeRun" a deschis oficial șirul crosurilor constănțene

304

Articole de la același autor

Sâmbătă seara, în Piața Ovidiu, a avut loc crosul "HelloWeRun", la care s-au înscris aproximativ 60 de persoane. Frigul i-a speriat pe câțiva, iar la start s-au pre-zentat doar cei mai curajoși, care au decis că vremea nefavorabilă nu este un impediment. 


Traseul a fost de 2 km și a cuprins: Piața Ovidiu - Bd. Tomis - Muzeul de Artă Populară - Muzeul de Istorie - Piața Ovidiu. 


Premiile s-au acordat primilor cinci ajunși la finiș. La băieți, clasamentul a fost următorul: 1. Cătălin Jitcovici, 2. Andrei Cojocaru, 3. Cristian Tranulea, 4. Filip Grigorescu, 5. Vlad Pascale. 


La fete, pe primul loc s-a clasat Antoanela Manac, urmată de Nastasia Fotan, Seigean Beșir, Mădălina Damian și Adela Săraru.
De asemenea, s-au mai premiat și cele mai interesante costume, câștigătorii fiind Valentin Perjoc și Adela Săraru. 


După festivitatea de premiere, partici-panții au rămas să se încălzească cu ceai și vin fiert. Crosul "HelloWeRun" face parte din proiectul internațional "Maratonul Nisipului 2016". Concursul a fost organizat de Asociația Sportivă Sanasport. 


"Ne-am dorit să organizăm și în Constanța un concurs de alergare inedit. Competiția face parte din cele trei evenimente sportive cu care vom deschide Maratonul Nisipului. Sunt trei evenimente prin care încercăm să aducem lumea mai aproape de sport. Celelalte două vor fi «Santa Run», în luna decembrie, iar în luna februarie, vom avea «Love2Run», unde va fi o probă mixtă", a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sanasport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4648 secunde