HCDS, învinsă în finala Cupei României. Va juca însă cu suporteri în tribună!

212
HCDS, învinsă în finala Cupei României. Va juca însă cu suporteri în tribună! - hcds-1494864573.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut, Duminică, la sala "Olimpia" din Ploiești, finala Cupei României, în fața celor de la Dinamo București, scor 21-23 (13-11), un meci pe care l-a condus mai bine de 45 de minute. 


Pentru constănțeni, au marcat Dalibor Cutura (5), Zoran Nikolic (4), George Buricea (4), Nikola Crnoglavac (3), Branislav Angelovski (2), Dragoș Soare (1), Dusko Celica (1) și Ionuț Nistor (1). 


Dobrogenii au șansa să se revanșeze în meciul decisiv din semifinala Ligii Naționale, joi, 18 mai, de la ora 17.30, joc ce se va disputa în sala "Dinamo" din Capitală. 


v v v


Veste excelentă pentru iubitorii handbalului constănțean. În urma apelului formulat de HC Dobrogea Sud împotriva hotărârii CCD a FRH din data de 4 mai, generată de incidentele de la meciul cu Dinamo, Comisia de Apel a decis să reducă penalitatea de 3.000 de lei, până la 1.000 de lei, și să înlăture interdicția inițială de a disputa un meci pe teren propriu fără spectatori. 


"În considerarea admiterii în parte a apelului, Comisia a avut în vedere că au existat anumite deficiențe în luarea măsurilor de ordine și securitate din partea clubului organizator, fapt care, pe fondul comportamentului scandalos al suporterilor oaspeți, a condus la întreruperea partidei. Având în vedere că HC Dobrogea Sud este la prima abatere de acest fel și totodată având în vedere caracterul gradual al aplicării sancțiunilor și limitelor acestora, Comisia de Apel a FRH apreciază că sancțiunea cu penalitate de 1.000 de lei este suficientă", se arată în motivarea Comisiei de Apel. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5466 secunde