Liga Națională de handbal masculin

HCDS înfruntă Potaissa pentru bronz. "Sper să nu mai ratăm atât de mult!"

242
HCDS înfruntă Potaissa pentru bronz.

Articole de la același autor

Finala Ligii Naționale de handbal masculin ediția 2016/2017 va avea loc între Dinamo București și CSM București. Cea din urmă s-a impus, miercuri, pe terenul Potaissei Turda, cu scorul de 24-22 (13-11), și s-a calificat în ultimul act al competiției, cu scorul general de 2-1. În finala mică, se vor întâlni "victimele" celor două formații din Capitală, HC Dobrogea Sud Constanța și AHC Potaissa Turda. 


Prima confruntare dintre HCDS și Potaissa are loc la Turda, miercuri, 31 mai, de la ora 16. Apoi, în meciul doi, HC Dobrogea Sud va juca ultimul meci al sezonului în fața propriilor suporteri, duminică, 4 iunie, de la ora 16, în Sala Sporturilor. 


Conducerea clubului de pe litoral pregătește, încă de pe acum, numeroase surprize pentru suporteri. Dacă se va ajunge în meciul decisiv, acesta se va disputa tot în Ardeal, miercuri, 7 iunie, de la ora 16. Programul meciurilor a fost stabilit în funcție de preferințele Televiziunii Române, partener FRH, cea care a dorit să transmită toate cele trei partide, în direct. 


Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon de trei ori: de două ori în Liga Națională (37-28 pentru HCDS și 35-29 pentru Turda) și o dată în Cupa României (36-29 pentru HCDS). 


"Va fi un duel echilibrat, în care se vor întâlni două formații care se cunosc foarte bine reciproc. Cel mai probabil, diferența se va face la capitolul luciditate în fața porții. E cunoscut faptul că, în acest sezon, am avut mari probleme la acest capitol, ratând foarte mult. Ultimul meci al sezonului la Constanța va avea loc duminică, 4 iunie, atunci când așteptăm alături de noi cât mai mulți suporteri. Vrem să ne luăm rămas bun de la ei cu o victorie. De asemenea, le vom pregăti mai multe surprize. Important este să fim sănătoși și să ne revedem cu toții, victorioși în Sala Sporturilor", a declarat, pentru Cuget Liber, președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


v v v


Tinerii jucători din lotul antrenat de Aihan Omer sunt apreciați și la loturile naționale. În perioada 19-21 iunie, la București, va avea loc un cantonament de pregătire, de la care nu vor lipsi Alexandru Bologa, Bogdan Moisă, Ionuț Nistor și Dan Vasile, considerați a fi printre cei mai promițători jucători din handbalul românesc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0664 secunde