Divizia A la handbal masculin

HC Farul va juca baraj pentru promovarea în Liga Națională

265
HC Farul va juca baraj  pentru promovarea în Liga Națională - hcfarul-1495459484.jpg

Articole de la același autor

În week-end, handbaliștii de la CS Politehnica Iași s-au impus pe terenul celor de la HC Buzău, scor 28-14, în ultima etapă a Diviziei A, Seria A, și au spulberat speranțele Farului Constanța la o promovare directă în Liga Națională. Cu această victorie, ieșenii au acumulat 49 de puncte, cu unul mai mult decât HC Farul, și au promovat pe prima scenă a handbalului românesc.

Fariștii pregătiți de Eden Hairi vor juca în barajul pentru promovare, ce se anunță unul foarte greu. Constănțenii vor fi repartizați, prin tragere la sorți, într-una din cele două grupe de baraj, alături de o echipă din Liga Națională (CSM Focșani și CSM Făgăraș) și ocupanta locului 3 din seria B (CSU Cluj, U Craiova sau HCM Sighișoara). Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, prima clasată din fiecare serie va juca, de la anul, în primul eșalon.

Aici intervine și zeița Fortuna, fiindcă diferența dintre CSM Focșani și CSM Făgăraș este una destul de mare, în avantajul primei formații. Dacă va juca împotriva Focșaniului, formația de pe litoral va avea dificultăți foarte mari în a-și atinge obiectivul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.645 secunde