HC Farul, a doua echipă de handbal masculin a Constanței!

765
1

Articole de la același autor

Peste o lună și câteva zile, se va da startul unei noi ediții a Diviziei A la handbal masculin, unde Constanța speră să alinieze la start nu o echipă, ci două. 


La scurt timp după ce s-a făcut public anunțul că foștii jucători de la HCM au înființat un nou club (HC Dobrogea Sud), iată că o a doua echipă se arată. Noua entitate se numește Handbal Club Farul Constanța, iar vestea înființării sale a fost făcută pe Facebook, prin intermediul unei noi pagini cu același nume. Conform acestei pagini, președintele clubului va fi Nurhan Ali (n.r. fostul director executiv al HCM), iar conducerea tehnică va fi formată din Eden Hairi (antrenor principal) și Enis Murtaza (antrenor secund). 


Contactat de "Cuget Liber", Hairi a confirmat faptul că este pe cale să se înființeze o nouă echipă de handbal mas-culin, care speră să se înscrie în Divizia A pe ultima sută de metri (lista echipelor participante poate fi modificată până pe 31 iulie): "Deocamdată, actele nu sunt încheiate. Sperăm să le putem încheia la timp, pentru a ne înscrie în Divizia A". 


Conform informațiilor furnizate de către Hairi, lotul HC Farul va fi format din jucători de la CSS 1 Constanța, CSS Medgidia, CS Cernavodă și CS Călărași. Tehnicianul a adăugat faptul că are în vedere și jucători care au mai evoluat în Divizia A. 


"În principiu, acest club își dorește să promoveze tinerele speranțe dobrogene. Vrem să ne înscriem în Divizia A, dar nu avem ca și obiectiv promovarea în Liga Națională. Cei de la HC Dobrogea Sud au un obiectiv mai îndrăzneț și ne-am bucura să reușească promovarea din primul an, ca mai apoi noi să venim din urmă. Vrem să creștem jucători de perspectivă, iar mai apoi, de ce nu, HC Dobrogea să poată lua jucători de la noi", a mai adăugat Hairi. 


Referitor la faptul cum va fi susținută financiar noua echipă, antrenorul a menționat că "ne bazăm în continuare pe ajutorul structurilor locale". 


Comentează știrea

mirela
30 iulie 2015
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4946 secunde