HC Dobrogea Sud pleacă la Ploiești să cucerească Cupa României

353
HC Dobrogea Sud pleacă la Ploiești să cucerească Cupa României - hcdobrogea-1494347488.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța vor pleca, vineri, spre Ploiești, acolo unde se va disputa, în week-end, Final Four-ul Cupei României, ediția 2017. În semifinalele competiției, formația antrenată de Aihan Omer o va întâlni pe AHC Potaissa Turda, sâmbătă, 13 mai, de la ora 14.45. Constănțenii sunt pregătiți să readucă un trofeu pe litoral.

"Vineri, vom ajunge la Ploiești, iar de la ora 16, vom susține primul antrenament. Toți băieții se simt foarte bine, nu avem probleme de sănătate, așa cum am avut pe tot parcursul sezonului. Suntem optimiști că putem realiza două jocuri foarte bune, la capătul cărora să cucerim trofeul", a declarat antrenorul HCDS, Aihan Omer.

Este interesant de văzut cum va aborda turneul echipa din Turda. La doar o săptămână distanță, Potaissa va juca finala Cupei Challenge, împotriva portughezilor de la Sporting Lisabona, și exis-tă posibilitatea menajării unor jucători.

"M-am aflat cândva în postura antrenorului de la Turda și atunci am ales Challenge Cup. Este foarte greu să lupți pe trei fronturi și să realizezi foarte mult. Există șansa să nu te alegi cu nimic. Însă, fiecare antrenor își stabilește prioritățile cum consideră că este mai bine", a completat Omer.

v v v

Tot sâmbătă, la Ovidiu, FC Viitorul va juca împotriva celor de la CFR Cluj, cu trofeul pe masă. Un succes al constănțenilor ar aduce primul trofeu din istorie pe malul mării. Antrenorul HCDS este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul românesc și ține pumnii echipei antrenate de Gheorghe Hagi.

"Chiar vreau să îl felicit din suflet pe Gheorghe Hagi, pentru tot ce a construit la Viitorul. Indiferent dacă va câștiga sau nu trofeul, rămâne o legendă a sportului românesc. Dacă programul îmi va permite, cu siguranță mă voi uita și la meciul cu CFR și le voi ține pumnii", a conchis Aihan Omer.

În cea de-a doua semifinală, programată tot sâmbătă, de la ora 17.30, CSM București o înfruntă pe campioana României, Dinamo București. Finalele sunt programate duminică, 14 mai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Sport : HC Farul, victorie la scor de maidan
Pagina a fost generata in 0.5101 secunde