HC Dobrogea Sud nu se regăsește. Înfrângere pe terenul lui Dinamo

191
HC Dobrogea Sud nu se regăsește. Înfrângere pe terenul lui Dinamo - hcdobrogea-1488558957.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a confirmat cele mai negre previziuni: înfrângere clară pe terenul liderului Dinamo. Formația pregătită de Djordje Cirkovic a fost învinsă, joi seară, de campioana CS Dinamo, scor 28-34 (13-16), în derby-ul etapei a XXl-a a Ligii Naționale. 


Constănțenii au bifat, astfel, a patra partidă consecutivă fără victorie în campionat. 


În runda următoare, HCDS va primi vizita celor de la CSM Focșani, sâmbătă, 11 martie, de la ora 16. Partida va fi transmisă, în direct, pe TVR 1. 


Clasament: 1. Dinamo București (52 puncte/19 meciuri), 2. Potaissa Turda (43 p/20 m), 3. CSM București (40 p/20 m), 4. HC Dobrogea Sud (38 p/19 m), 5. HC Odorhei (37 p/19 m). 


Președintele-jucător al dobrogenilor, Ionuț "Rudi" Stănescu, a ținut să lămurească ultimele zvonuri legate de plecarea portarului Dane Sijan. Acestuia nu i-a fost prelungit contractul, deoarece Federația Română de Handbal se pregătește să implementeze o regulă legată de numărul de străini aflați în teren la meciurile de Ligă Națională. 


Astfel, fostul goalkeeper de la Viborg și Flensburg ar putea fi afectat de noua decizie. Stănescu a amânat semnarea unui nou contract, însă nu dorește plecarea portarului sârb, deoarece este considerat unul din cele mai bune transferuri realizate de HC Dobrogea Sud în vara trecută.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3418 secunde