Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, învinsă la București, de Dinamo

212
HC Dobrogea Sud, învinsă la București, de Dinamo - hcdobrogea-1492959911.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a pierdut categoric primul duel din faza semifinală a play-off-ului Ligii Naționale, în deplasare, cu Dinamo București, scor 19-27 (10-14), și trebuie să-și revină rapid din pumni dacă dorește calificarea în ultimul act al competiției. 


Meciul din Capitală a fost unul de tristă amintire pentru oaspeți, care au lăsat impresia că se putea obține un rezultat mult mai bun. Chiar dacă brigada de arbitri a oferit acel simbol "5% avantaj pentru gazde", diferența de scor a fost una prea mare pentru a mai contesta superioritatea dinamoviștilor. 


Prima repriză a fost una echilibrată până în ultimele minute, când lipsa de concentrare i-a costat scump pe dobrogeni. La 13-10 pentru Dinamo, constănțenii au o ratat din poziție unu contra unu, iar gazdele au profitat și au mai perforat o dată poarta lui Dane Sijan, cu doar câteva secunde înainte de final. Chiar și așa, partea secundă a fost marcată de incursiunile dinamovistului Sajad Esteki, cel care și-a ajutat echipa să obțină o victorie importantă. Constănțenii nu au avut reacție, iar Dinamo conduce în această confruntare cu 1-0. 


Miercuri, 26 aprilie, de la ora 20, la Sala Sporturilor din Constanța, va avea loc cel de-al doilea duel dintre HCDS și Dinamo. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud, victorie cu CSM Focșani
Pagina a fost generata in 1.2816 secunde