Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud dorește să continue șirul victoriilor

186
HC Dobrogea Sud dorește să continue șirul victoriilor - hcdobrogea-1475167064.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19.30, în Sala Spor-turilor, echipa HC Dobrogea Sud Constanța întâlnește pe AHC Dunărea Călă-rași, într-o partidă din etapa a VI-a a Ligii Naționale de handbal masculin. 


Jucătorii pregătiți de sârbul Djordje Cirkovic au legat patru succese consecutive și nu au de gând să întrerupă seria favorabilă. Trei puncte îi despart pe constănțeni de primul loc ocupat de Dinamo București, singura echipă neînvinsă în sezonul regulat. 


De partea cealaltă, oaspeții nu sunt în cea mai bună formă, după ultimele două înfrângeri - surprinzătoare - împotriva celor de la HC Adrian Petrea Reșița (17-27) și CSU Suceava (26-30). 


"Toate meciurile din Liga Națională sunt dificile și trebuie să le tratăm cu maximă seriozitate. Obiectivul nostru din acest sezon este să terminăm cât mai sus în clasament și să practicăm un joc care să ne mulțumească, atât pe noi, jucătorii, cât și publicul, care este alături de noi la fiecare partidă și ne susține necondiționat. Încet-încet, ne intrăm în ritm, mai sunt lu-cruri de pus la punct, dar cred că suntem pe drumul cel bun", a declarat președin-tele jucător al constănțenilor, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Cei care nu au posibilitatea să ajungă la Sală pot viziona partida în direct pe Digisport 2 și Dolce Sport 2. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4987 secunde