HC Dobrogea Sud descinde în București. "Batem Steaua!"

267
HC Dobrogea Sud descinde în București.

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18.45, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va juca, în deplasare, pe terenul celor de la CSA Steaua București, în etapa a XXlll-a a Ligii Naționale. 


Constănțenii au reușit etapa trecută să obțină primul succes după patru runde și speră să reînceapă un nou șir de victorii care să le asigure intrarea în play-off de pe unul din primele patru locuri ale clasamentului. Din păcate, "blestemul" accidentărilor rămâne legat de lotul HCDS, iar de data aceasta vor lipsi pivotul Zoran Nikolic și interul Ionuț Săulescu, accidentați. 


"Trecem printr-o perioadă în care avem mare nevoie de puncte. Va fi un duel echilibrat, însă vom face tot posibilul să ne impunem. Am înțeles că suporterii s-au mobilizat și vor face deplasarea la București, pentru acest meci. Le suntem recunoscători și le mulțumim pentru devotamentul lor. Sperăm ca la finalul partidei să le dedicăm victoria", a declarat Ionuț "Rudi" Stănescu, președintele-jucător al HCDS Constanța. 


Ieri, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc ședința Consiliului de Administrație, în cadrul căreia s-a judecat și apelul intentat de HC Dobrogea Sud împotriva hotărârii Comisiei Centrale de Competiții, prin care au fost anulate toate rezultatele înregistrate de AHC Adrian Petrea Reșița, în momentul desființării. Din nefericire, situația a rămas neschimbată. Din cei 17 membri ai comisiei, șapte s-au abținut, șase au susținut decizia FRH în forma sa actuală, iar cinci au fost de acord cu inițiativa constănțenilor. 


Clasament: 1. Dinamo București (53 p), 2. AHC Potaissa Turda (46 p), 3. CSM București (43 p), 4. HC Dobrogea Sud (41 p), 5. HC Odorhei (40 p). 


Tot ieri, s-au stabilit partidele din Final Four-ul Cupei României. În prima semifinală, HC Dobrogea Sud va întâlni pe Potaissa Turda, iar în cea de-a doua, se vor confrunta Dinamo și CSM București. 


Turneul Final Four se va disputa pe 20 și 21 mai, într-unul din orașele desemnate zilele următoare de către federație. În cazul în care Potaissa Turda se va califica în finala Cupei Challenge, competiția se va reprograma în zilele de 12 și 13 mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8365 secunde