Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, debut cu stângul în play-off

186
HC Dobrogea Sud, debut cu stângul în play-off - hcdobrogeasud-1491575972.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud prelungește seria meciurilor slabe din acest sezon. Trupa lui Aihan Omer a fost depășită clar, joi seară, de HC Odorhei, în deplasare, scor 22-27 (9-11), în prima partidă din play-off-ul sferturilor de finală ale Ligii Naționale. Harghitenii au controlat meciul de la un capăt la celălalt și nu au dat nici o șansă constănțenilor.

"Ratările numeroase au făcut diferența. Trecem printr-o perioadă mai dificilă, am schimbat antrenorul, am întâlnit trei adversari foarte puternici în aceste zile, iar moralul nu este atât de ridicat pe cât ar trebui. Cu toate acestea, eu cred în șansa noastră. Vom juca, luni, la victorie pentru a împinge confruntarea în meci decisiv. Dispunem de jucători experimentați și valoroși, ce pot face diferența", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu.

Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat Laurențiu Toma (7), Dalibor Cutura (5), Mladen Rakcevic (3), Branko Angelovski (3), Nikola Crnoglavac (2), Dragoș Soare (1) și Ionuț Nistor (1).

v v v

Următoarea partidă este decisivă pentru HC Dobrogea Sud. Luni, 10 aprilie, de la ora 19.30, în Sala Sporturilor, constănțenii sunt obligați să se impună pentru a mai spera la calificarea în semifinale. Ar egala, astfel, la general, iar jocul decisiv va avea loc la Odorhei. În eventualitatea unui nou eșec, singura opțiune a trupei de pe litoral pentru calificarea în cupele europene rămâne cucerirea Cupei României, acolo unde HCDS va întâlni pe HC Potaissa Turda, în semifinale.

v v v

Iată rezultatele complete ale sferturilor de finală din play-off: CSM București - HC Vaslui 27-24, Potaissa Turda - Politehnica Timișoara 31-22, Dinamo București - Dunărea Călărași 31-26, HC Odorhei - HC Dobrogea Sud 27-22. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare la Plopeni
Pagina a fost generata in 0.6493 secunde