HC Dobrogea Sud Constanța caută tinere talente

218
HC Dobrogea Sud Constanța caută tinere talente - hcdobrogea-1474991794.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța face selecție printre tinerii iubitorii ai sportului, în vederea formării echipelor de juniori IV (11-12 ani) și mini-handbal (sub 10 ani). 


Toți cei care doresc să calce pe urmele lui Ionuț Stănescu, Laurențiu Toma sau George Buricea se pot alătura formației dobrogene pentru a învăța și a juca handbal într-un mediu propice performanței. Orele de antrenament vor fi constructive și educative, iar distracția prin joc va fi punctul de atracție pentru cei mici. Obiectivul principal al acestei acțiuni este acela de a forma jucători talentați, însă pentru acest lucru este nevoie și de plăcerea și pasiunea micuților pentru handbal. 


Antrenamentele au loc în sala "Hidrotehnica" (zona CET), pro-gramul pentru juniori IV fiind de luni până vineri, în intervalul orar 9-10.30, iar pentru mini-handbal, luni, miercuri și vineri, între orele 18 și 19. Pentru informații suplimentare, puteți apela la George Buricea (telefon 0721/734.332) și Aleksandar Adzic (telefon 0727/434.141), doi din coordonatorii Academiei de handbal.


Vineri, 30 septembrie, de la ora 19.30, HC Dobrogea Sud întâl-nește, la Sala Sporturilor, pe AHC Dunărea Călărași, într-un duel din etapa a VI-a a Ligii Naționale. 


În clasament, constănțenii se află pe locul trei, cu 12 puncte (golaveraj +26), la egalitate cu AHC Potaissa Turda, HC Odorhei și HC Vaslui. Oaspeții pregătiți de Aihan Omer se află pe locul 10, cu doar 6 puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0072 secunde