Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud Constanța a regăsit gustul victoriei

273

Articole de la același autor

Sâmbătă, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a bifat primul succes din ultimele cinci runde, la Sala Sporturilor, scor 33-26 (16-10), împotriva celor de la CSM Focșani, în etapa a XXll-a a Ligii Naționale. 


Debutul de meci a aparținut, surprinzător, oaspeților, care au reușit să concretizeze acțiunile de atac avute. În minutul 6, focșănenii conduceau cu 4-1. Cu timpul, constănțenii pregătiți de Djordje Cirkovic au turat motoarele și au pus stăpânire pe joc. Cu un Laurențiu Toma în formă maximă, HCDS a reușit să stabilească învingătoarea încă de la pauză, scor 16-10. 


Actul secund a fost doar o simplă formalitate pentru trupa de pe litoral, care a înregistrat, astfel, prima victorie din ultime cinci etape și a urcat pe locul trei. 


"Știam că ne va aștepta o partidă dificilă, așa cum sunt toate în Liga Națională. Ne bucurăm că am obținut primul succes după această perioadă nefastă și sper că am reușit să o depășim. Vrem să rămânem în primele echipe ale campionatului și să pornim optimiști în play-off", a declarat Ionuț "Rudi" Stănescu, președintele-jucător al celor de la HC Dobrogea Sud. 


Golurile constănțenilor au fost reușite de Laurențiu Toma (6), Nikola Crnoglavac (6), Mladen Rakcevic (4), Branko Angelovski (4), Bogdan Moisă (3), Dragoș Soare (3), Dalibor Cutura (3), George Buricea (2), Nistor Ioniță și Predrag Vujadinovic (câte 1). 


Clasament: 1. Dinamo (53 p), 2. AHC Potaissa Turda (46 p), 3. HC Dobrogea Sud (41 p), 4. CSM București (40 p), 5. HC Odorhei (40 p), 6. SCM Politehnica Timișoara (31 p). 


În etapa viitoare, HC Dobrogea Sud se va deplasa pe terenul celor de la CSA Steaua București, miercuri, 15 martie, de la ora 18.45, meciul fiind transmis, în direct, pe Digi Sport și Dolce Sport. 


Marți, 14 martie, la sediul Federației Române de Handbal va avea loc tragerea la sorți a Final Four-ului Cupei României, acolo unde sunt calificate HC Dobrogea Sud, Dinamo București, CSM București și Potaissa Turda. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud, victorie cu CSM Focșani
Pagina a fost generata in 1.8943 secunde