HC Dobrogea Sud caută să lege victoriile în Liga Națională

203
HC Dobrogea Sud caută  să lege victoriile în Liga Națională - hcdobrogea-1505484481.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța întâlnește, duminică, 17 septembrie, de la ora 16, la Sala Sporturilor, pe Poli Timișoara, într-o partidă contând pentru etapa a lll-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul va fi transmis, în direct, de TVR 1.

Trupa pregătită de francezul Christian Gaudin caută primul succes din istoria clubului împotriva bănățenilor, după două încercări eșuate. Anul trecut, Poli Timișoara provoca prima surpriză a sezonului, învingând la Constanța, scor 26-25, ca mai apoi, în retur, meciul să se termine egal, 19-19, cu un gol marcat de bănățeni la ultima fază. După două etape, HC Dobrogea Sud a înregistrat o înfrângere acasă cu CSU Suceava (23-29) și o victorie în deplasare, pe terenul celor de la CSM București (29-26).

"Suntem conștienți că vom avea o partidă foarte grea. Rezultatele surprinzătoare din acest început de campionat ne obligă să fim extrem de concentrați pentru a pune mâna pe toate cele trei puncte. Avem și o revanșă de luat în fața propriilor suporteri, după ce am pierdut meciul cu Suceava. Jucătorii se simt pregătiți să joace așa cum au jucat contra celor de la Dinamo sau CSM București. Avem foarte mare nevoie să legăm victoriile", a declarat președintele HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.476 secunde