Handbaliștii juniori de la CSS Medgidia, locul 6 la Campionatul Național

1408
Handbaliștii juniori de la CSS Medgidia, locul 6 la Campionatul Național - cssmedgidia-1497369550.jpg

Articole de la același autor

Juniorii de la CSS Medgidia au participat, în perioada 8-11 iunie, la turneul final al Campionatului Național de handbal, destinat copiilor născuți după 1 ianuarie 2004.

Sportivii pregătiți de antrenorii Ionuț Deli-Iorga și Ionuț Cazan au făcut parte din grupa C, acolo unde au acumulat două victorii și o înfrângere. Aceștia au învins pe HC Odorhei (23-14) și CS Top Arena Topoloveni (27-26), însă s-au recunoscut învinși de către cei de la HC Torok Râmnicu Vâlcea (18-22).

În urma acestor rezultate, CSS Medgidia s-a calificat în grupa finală a turneului, alături de LPS Iași, CSM București și CSM Ploiești.

Evoluțiile tinerilor sportivi au fost la fel de bune, înregistrând alte două succese: 21-13 cu LPS Iași și 33-31 cu CSM Ploiești, dar și o înfrângere, 13-16 contra celor de la CSM București.

Astfel, dobrogenii au fost obligați să joace în meciul pentru locurile 5-6 împotriva unei vechi cunoștințe, LPS Iași. Confruntarea a fost una extrem de echilibrată, decisă la aruncări de la 7 metri, acolo unde moldovenii s-au impus in extremis.

v v v

Lotul celor de la CSS Medgidia a fost format din următorii jucători: Mihai Mânzu, Mihai Munteanu, Radu Pavelescu, Alexandru Hampu, Robert Cornilă, Răzvan Cioară, Andrei Paraschiv, Mihai Stoica, Daniel Neagu, Amir Ablachim, Cristian Ciortan, Alexandru Hornet, Mihai Carabaș, Aldin Mamut, George Ștefan și Ionuț Tănase.

Alături de echipă, în pregătirea turneului final, s-a aflat și antrenorul Adrian Georgescu, selecționerul naționalei de beach handball a României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5518 secunde