Handbaliștii constănțeni au înfruntat loturile naționale U19 la Cupa Mamaia 2015

192

Articole de la același autor

Stațiunea Mamaia a găzduit, recent, competiția de beach handbal Cupa Mamaia 2015, la care s-au înscris 11 echipe la masculin - șapte de juniori și patru de seniori, iar la feminin s-au înscris cinci formații - una de senioare și patru de junioare. Obiectivele principale ale concursului au fost promovarea handbalului pe plajă și o metodă de evaluare a loturilor naționale U19 feminin și masculin, care vor participa, în perioada 26-28 iunie, la Campionatul European de beach-handball din Spania. 


Iată clasamentul la categoria masculină: 1. HCP Constanța (seniori, foști jucători de marcă, arbitri), 2. lotul național echipa 1 (juniori), 3. lotul național echipa 2 (juniori). La feminin, clasamentul a fost următorul: 1. lotul național echipa 1 (junioare), 2. CSU Neptun Constanța (senioare), 3. lotul național echipa 2 (junioare). 


Câștigătorii au fost premiați de Federația Română de Handbal cu diplome și cupe precum și de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța cu dulciuri și răcoritoare. 


Loturile naționale vor mai rămâne în pregătire în tabăra New Paradise din Eforie Sud, până pe 25 iunie. DJST Constanța a amenajat special un teren de beach handbal pentru antrenamentele reprezentativelor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5822 secunde