Handbalistele de la CSU Neptun, un nou eșec usturător

168
Handbalistele de la CSU Neptun, un nou eșec usturător - handbalistele-1476464502.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal feminin CSU Neptun Constanța a fost spulberată, scor 17-34 (10-15), pe terenul celor de la Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa a IV-a a Diviziei A. 


În urma acestui succes, Dinamo rămâne neînvinsă și este principala favorită la accederea în Liga Națională, în timp ce "universitarele" rămân pe un modest loc 10, cu doar o victorie în patru partide. 


În runda următoare, fetele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie vor juca, la Sala Sporturilor, în compania celor de la CSU Știința București, duminică, 16 octombrie, de la ora 15. 


Sâmbătă, 15 octombrie, la Sala Sporturilor, vor juca și cele două echipe constănțene angre-nate în Divizia A la handbal masculin. 


Prima care intră în scenă este AHC Dobrogea Sud ll, care va întâlni pe Știința Bacău, de la ora 11. După această partidă, de la ora 13, este programat jocul dintre HC Farul și HC Buzău. 


După disputarea primelor trei etape, HC Farul se clasează pe locul 2, cu 9 puncte, iar AHC Dobrogea Sud ll pe locul 5, cu 6 puncte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4388 secunde