Handbal masculin

194
Handbal masculin - mihaipopescu-1487697352.jpg

Articole de la același autor

Portarul naționalei României de handbal, Mihai Popescu, și-a prelungit contractul cu Saint-Raphael (locul 3 în Lidl Starligue), până în 2022, a anunțat clubul de primă ligă franceză.


"Pope ne-a adus numai satisfacție de la sosirea sa. Azi, el este unul dintre jucătorii importanți ai echipei și ne dorim să continuăm alături de el pe termen lung. Știm că e important să putem conta pe stabilitatea grupului pentru a rămâne la cel mai înalt nivel", a declarat președintele clubului, Jean-Francois Krakowski.


Ajuns la 31 de ani, Mihai Popescu a jucat 13 ani la fosta multiplă campioană a României, HCM Constanța, și a fost desemnat de cinci ori "cel mai bun handbalist al anului", în 2010, 2011, 2012, 2014 și 2016.


La Saint-Raphael, "Pope" joacă alături de un alt fost jucător al HCM-ului, interul stânga Alexandru Șimicu, iar Rareș Fortuneanu este antrenorul secund al echipei.


v v v


Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010 și 2015, Cristina Neagu (28 de ani) a semnat un contract cu CSM București, valabil pe două sezoane, ce va intra în vigoare din vară. Până atunci, interul stânga al României va continua lupta alături de Buducnost Podgorica, în Champions League.


"Sunt bucuroasă că mă întorc acasă, este prima oară când am ocazia la cel mai înalt nivel în orașul meu natal. Unul din visele mele este să câștig Liga Campionilor cu o echipă românească și cred cu tărie că am această șansă cu CSM București", a declarat Cristina Neagu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, înfrângere la Buzău
Luni, 13 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun Constanța, un nou succes
Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Sport : CSU Neptun, favorită  în meciul de duminică
Pagina a fost generata in 0.5157 secunde