Gimnasta Ana Porgras își face temele pentru Campionatul Mondial

1447
Gimnasta Ana Porgras își face temele pentru Campionatul Mondial - 52f78d94bdb6356222b9f2d2b9307142.jpg
Federația Română de Gimnastică a stabilit componența loturilor, feminin și masculin, în vederea participării la Campionatul Mondial de la Rotterdam (Olanda), competiție programată în perioada 16-24 octombrie.
La feminin, alături de Ana Porgras, de la CS Farul Constanța, sunt convocate Sandra Izbașa, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Cerasela Pătrașcu, Gabriela Drăgoi și Amelia Racea, iar la masculin - Marian Drăgulescu, Flavius Koczi, Robert Stănescu, Ovidiu Buidoșo, Cristian Bățagă, Adrian Bucur și Marius Berbecar.
"Obiectivele României la Campionatul Mondial 2010 sunt cucerirea unei medalii, dar și una-două clasări pe locurile 4-6. De asemenea, foarte important, nu punem accentul pe rezultatele imediate, ci pe cristalizarea echipelor, pentru participarea la CM 2011 și, mai ales, la Jocurile Olimpice din 2012", a declarat secretarul general al FRG, Mircea Apolzan.
Componența loturilor României a fost trimisă către forul internațional de profil, ieri fiind data limită pentru înscrieri.
"Sigur că pot exista modificări în componența loturilor, în funcție de starea de sănă-tate sau componența tactică. Mai avem ultimul concurs de verificare, triunghiularul din Elveția, de la finalul săptămânii, iar dacă va fi nevoie, se vor face modificările ce se impun", a adăugat Apolzan.
Delegația României va pleca spre Olanda pe 10 octombrie, urmând a reveni a doua zi după încheierea CM, adică pe 25 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4001 secunde