Gigi Becali a pierdut DEFINITIV "Steaua"

220
1
Gigi Becali a pierdut DEFINITIV

Articole recomandate

Instanta supremă a anulat, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua București înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. 


Clubul sportiv Steaua a înregistrat marca "Steaua București" în anul 1996, iar în ianuarie 2004, Becali a avut prima tentativă de a pune mâna pe numele și sigla clubului roș-albastru. A fost refuzat de generali, dar nu a dat înapoi. A apelat la prietenul său Teia Sponte, care conducea Asociația de Fotbal Steaua București, preluată de la Viorel Păunescu. Acesta i-a dat în cesiune marca, totul întâmplându-se fără acordul clubului sportiv. În 2006 s-a votat dizolvarea asociației lui Teia Sponte, iar marca a rămas în mâinile clubului de fotbal Steaua București, condus de Gigi Becali.

În luna septembrie a acestui an, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci a decis că CS al Armatei este singurul care poate să folosească marca Steaua. Valeriu Argăseală, președintele clubului fotbalistic, susținea atunci că este o eroare a OSIM, care va din însă îndreptată, iar FC Steaua are drept de folosință a mărcii până în 2014, scrie prosport.ro.


Comentează știrea

MIHA
4 decembrie 2014
LUCRU DOMICILIU

AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE "INFO" LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Gigi Becali, LIBER de Crăciun
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Veste proastă pentru Gigi Becali
Pagina a fost generata in 0.5491 secunde