Gică Hagi, dezamăgit că suporterii nu vin la stadion. "Nu-i înțeleg!"

557
9
Gică Hagi, dezamăgit că suporterii nu vin la stadion.

Articole de la același autor

FC Viitorul a reușit, luni seară, pe stadionul "Central" din Ovidiu, să învingă pe Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 3-0 (2-0), în etapa a XXlll-a a Ligii l, și s-a distanțat la șase puncte de următoarea clasată, Steaua București. 


Golurile formației antrenate de Gheorghe Hagi au fost reușite de Gabriel Iancu (min. 30), Aurelian Chițu (min. 37- penalty) și noua "bijuterie de export", atacantul de 18 ani Florinel Coman (min. 81), intrat în partea secundă. 


Dincolo de cele trei puncte câștigate, constănțenii practică unul din cele mai spectaculoase jocuri din Liga l. Apărarea este dirijată excelent de "stânca" franceză Kevin Boli, fundașii laterali Romario Benzar și Cristian Ganea mitraliază flancurile echipelor adverse, iar stângul lui Aurelian Chițu destabilizează orice apărare, exact cum s-a întâmplat și contra Pandurilor. 


"Așa cum le-am spus băieților, cel mai important lucru era rezultatul. Am dominat clar prima repriză, ne-am descurcat foarte bine. Din păcate, în actul secund s-a jucat mai mult individual decât în echipă, iar acest lucru s-a simțit. Suntem încrezători că putem realiza surpriza în acest an. Putem termina în primele trei locuri și să ne calificăm în cupele europene", a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă de la finalul partidei. 


Chiar dacă a obținut cele trei puncte și a legat a șaptea victorie consecutivă, Hagi s-a declarat dezamăgit de lipsa suporterilor, în contextul în care beneficiază de cele mai bune condiții, iar echipa este lideră în Liga l. 


"Dacă ar veni cel puțin 10% din locuitorii orașului Ovidiu, tot ar fi ceva. Dar nu înțeleg de ce vine atât de puțină lume la meciuri. Ceea ce mă îngrijorează este faptul că media de spectatori este mai mică decât cea din sezonul trecut. Trebuie să facem rapid ceva, pentru a remedia această problemă. Cei care vin acum vor fi cei care vor asista la meciurile din play-off. Nu mai pun bilete la vânzare, dacă nu vor să vină. Probabil lumea se mulțumește să vadă meciurile la TV, din comoditate", a spus Hagi. 


În etapa următoare, programată pe 19 februarie, de la ora 20, FC Viitorul se va deplasa pe terenul campioanei Astra Giurgiu. 


Comentează știrea

SEVER
15 februarie 2017
sport si cultura

NU VA MIRATI DLE HAGI. CONSTANTA ESTE CEL MAI INCULT ORAS DIN TARA. CHIAR DACA AVEM O UNIVERSITATE NIVELUL ESTE :UN PROF. UNIV.DE LA CTA=ASISTENT LA CLUJ, IASI,BUC ETC. MUZEELE SUNT GOALE,SALILE DE SPECTACOL DEASEMENEA, BIBLIOTECI CANCI. AVEM "CLUBURI" BETIVI SI BETIVE DE LA 17 ANI, CURVE MAI MULTE CA LA PARIS INTERLOPI DE CACAT SI ALTELE. DACA LUMEA NU MAI MERGE NICI LA MECI, MAI ALES PT O ECHIPA BUNA, ESTE DEOSEBIT DE TRIST. UN ORAS DE RAHAT CU LOCUITORI DIN ACELASI MATERIAL. EU VA FELICIT PT CE FACETI PT SPORTUL CONTANTEAN. DV FACETI-VA TREABA CA PANA ACUM SI NU AMARATI PT LIPSA SPECTATORILOR.

Dan
15 februarie 2017
Serios ?

Pentru ca echipa ta e o clona, pentru ca ai infiintat-o doar ca sa faci bani si sa vinzi jucatori, fiindca te-a durut in spate de Farul si de toti suporterii constanteni, si mai ales, pentru ca "echipa ta de suflet" este o alta clona numita FCSB. Acum ai inteles, sau mintea ta ingusta, croita doar pentru a face bani (ca si Halepoaica, de altfel) mai are nevoie de explicatii ? Chiar asa greu este de inteles ?

Vasi
15 februarie 2017
...

Dragoste cu sila nu se poate (doar daca este viol!), iar noi, constantenii, avem doar una singura : FARUL! Panarama ta de club nu exista pentru noi, asa incat ia-o iar la plimbat prin satele si comunele tarii, fiindca in Constanta doar Farul conteaza ! Acum intelegi ?

Dobrogean
15 februarie 2017
Viitorul

Nu vine lumea la stadion pentru ca e frig....Acoperiti tribunele ca lumea ...asa s-ar resimti frigul mai putin.Preturile sunt acceptabile,ar trebui o parcare mai mare(doar suntem in sec 21)parcam masina la sosea si mergi 1km pe jos in frig,in rest ce sa zic tot respectul pt Hagi si ceea ce face,sper sa castige campionatul....SUCCES.

EGO
15 februarie 2017
STADION

Sincer,desi sunt la o varsta,as veni la stadion,dar.......nu stiu unde este,nu stiu cum se ajunge acolo,aud ca nu sunt locuri de parcare,nici nu stiu cand sunt meciurile.. Hagi ar merita o sustinere mai puternica de la spectatori....Cat despre FARUL,echipa tineretii noastre,am inteles ca a fost ingropat de CAPUSE,din interior,nu de HAGI !!!

Mihai
15 februarie 2017
Frig

Dle Hagi, cu tot respectul pentru ce ati facut acolo dar este frig de mori pe stadion, stand 2 ore la minus nu stiu cate grade este periculos rau, se face curent de la usile care stau deschise la tribuna II, bate vantul tare fiind un stadion mic. Puneti incalzitoare si paravane sa ne faceti viata mai usoara sau o alta solutie sa inceapa campionatul de la jumatatea lui martie.

ion
15 februarie 2017
dan si vasi

ce tot o dati ca pentru voi doar Farul conteaza ? Pentru voi nici nu mai conteaza ! Lucru pe care nu-l intelegeti si nici nu-l veti intelege.Il jigniti pe Hagi pentru ca tot nu ati inteles ca nu mai suntem in comunism. Am vrut drepturi ca in capitalism(de aia a fot revolutie unde au murit multi oameni) Ei fratilor Hagi a inteles mai bine decat voi si tocmai asta face!Daca nici acum nu va este clar si ati luat in brate,,NU HAGI,,ca nu a vrut sa bage bani in Farul,atunci va intreb : Ce ati avut cu Bosanceanu ?Sa nu-mi spuneti ca nu la-ti huiduit ca tot voi ati fost si atunci.Astept un raspuns cinstit!

Dan
16 februarie 2017
@ion

Prietene, nu confunda suporterii de-o viata ai Farului cu o (mica) parte din galerie! Cei care am fost alaturi de Farul de zeci de ani cred ca avem dreptul sa spunem ce credem, iar adevarul este ca personajul de la Ovidiu nu are nici o legatura cu acest club, in afara de faptul ca de aici s-a lansat in fotbal. O minima decenta ar fi fost sa investeasca in acest club, nu sa faca un altul la concurenta, care oricum nu are treaba cu performanta, fiind infiintat doar pentru profitul sau personal. Spui ca asa e in capitalism ? Asa o fi, dar atunci sa ne lase in pace cu apeluri de-astea patetice, ca nu are spectatori - spectatori la ce ? la cum baga el bani in buzunar ? Ii trebuie si banii din bilete, nu-i mai ajung aia din vinderea jucatorilor ? nu are decat sa-si duca clona prin alte parti pe unde poate i-o pacali pe alti sa plateasca, iar daca nu-i convine, asta-i viata in capitalism, nu ?

faru'
25 februarie 2017
f

pentru toti cacatii plin de frustrari: _Hagi a facut pentru noi romanii cat nu o sa faceti voi in urmatoarele 5 miliarde de ani; _pentru suporterii infocati de aici va spun atat: stadiul de bata in cap e calare pe voi, daca intelegeti...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Sport : FOTBAL / A murit o mare legendă
Pagina a fost generata in 0.8441 secunde