Gică Butoiu îi aleargă pe "marinari" prin pădurile de la Predeal

1228
Gică Butoiu îi aleargă pe

Articole de la același autor

Farul a bifat prima zi de pregătire la munte, antrenorul principal declarându-se mulțumit de condițiile de care beneficiază echipa.

Ajunsă marți seară la Predeal, Farul a susținut, ieri, primele două antrenamente ale stagiului de zece zile. Prima ședință a fost de factură fizică, "marinarii" alergând pe un traseu dintr-o pădure din apropie-rea mini-hotelului în care stau, "Andreea" (fosta reședință de la Predeal a Zoei Ceaușescu), iar după-amiază au lucrat tehnico-tactic pe stadionul din stațiune.
Astfel va decurge fiecare zi de până la finele acestei săptămâni, ur-mând ca în săptămâna viitoare Farul să susțină și două - trei meciuri amicale.
"Suntem mulțumiți de condițiile de pregătire, cazare și masă pe care le avem la Predeal. Ne ajută mult și timpul frumos, însorit. Traseul de alegări pe care l-am găsit e cam la zece minut de mers pe jos de la hotel. Mă bucur că patronul Giani Nedelcu a rezolvat și problema terenului. Acolo vom juca și meciurile amicale, evitând să mai mergem la Tărlungeni, cum era o variantă. Dintre jucători, au revenit la pregătire și cei care s-au confruntat înainte cu probleme medicale, Răuță, Soare, Buzea și Lupu", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gică Butoiu, antrenorul principal al Farului.
Potrivit lui Giani Nedelcu, astăzi este așteptat în cantonamentul de la Predeal un fundaș stânga, care a fost și pe la Dinamo. Altfel, cei doi fugari de la Farul, Boboc și Câmpeanu, au jucat, ieri, pentru Unirea Alba Iulia, în amicalul cu Gaz Metan Mediaș II (0-0).


Aseară, în cantonamentul de la Predeal a sosit un mijlocaș central de 20 de ani, Silviu Păduraru, care vine de la CS Mioveni (locul trei în seria secundă a Ligii a II-a).

l l l

FC Farul deplânge tragica trecere în neființă, la numai 22 de ani, a lui Bogdan Sâmpetru, suporter înfocat al echipei constănțene și membru al galeriei, și transmite condoleanțe familiei îndoliate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul va avea apă și căldură la stadion
Pagina a fost generata in 0.5903 secunde