Obiectivele FC Farul în 2013

Giani Nedelcu: "Vrem să batem meci de meci și să aducem 7 jucători"

1383
6
Giani Nedelcu:

Articole de la același autor

Vacanța se apropie de final pentru fotbaliștii de la FC Farul, aceștia urmând să-și reia activitatea pe 14 ianuarie. Patronul "alb-albaștrilor", Giani Nedelcu, s-a întors și el de câteva zile în Constanța și urmărește cu atenție demersul mai multor transferuri care vor fi anunțate pe 15-16 ianuarie. 

În mai puțin de o săptămână, lotul FC Farul se va reîntregi la mini-hotelul de la stadionul "Farul", iar pregătirile vor începe pentru un retur care se anunță extrem de dificil pentru "marinari".

În 2013, patronul FC Farul, Giani Nedelcu, își dorește ca echipa sa să obțină cât mai multe victorii. Ținând cont de evoluția din tur, acest obiectiv va fi greu de realizat, însă finanțatorul grupării constănțene susține că pregătirea din această iarnă, cantonamentul și aproximativ 7 transferuri vor face ca echipa să aibă o altă față în retur.

"Vrem să batem meci de meci, cum de altfel am vrut și în tur, numai că nu s-a putut. Sperăm la un retur mai bun, după o pregătire de iarnă și un cantonament, sperăm să fie mai bine", a spus Giani Nedelcu.

Pe 15-16 ianuarie, FC Farul va anunța care sunt achizițiile clubului în această perioadă de transferuri. Este posibil să fie incluși în lot și câțiva jucători din lotul juniorilor.

"Obiectivele noastre includ aducerea a cinci, șase jucători, chiar șapte și ca aceștia să se omogenizeze cu lotul. Nu știu ce se poate întâmpla până la sfârșitul campionatului. Sper să fie un an mai productiv, să vină și din lotul juniorilor doi jucători, la echipa mare, să crească. Este foarte greu, fără să crești jucătorii tăi, să iei de la unul sau de la altul. Încă nu am discutat de transferuri, toată lumea a fost în concedii. De săptămâna asta o luăm ușor, ușor, dar mai concret, după data de 15 ianuarie vom ști mai multe", a declarat, pentru "Cuget Liber", patronul FC Farul, Giani Nedelcu.

Jucători de la Academia Hagi

Patronul Farului, Giani Nedelcu, a recunoscut că sunt luate în considerare și câteva transferuri de la Academia Hagi, însă nimic nu este încă stabilit. Ceea ce contează pentru Nedelcu este ca jucătorii vizați să corespundă cu necesitățile echipei și să se închege cu restul lotului.

"Este normal să luăm în vizor și jucători din curtea celor de la Academia Gheorghe Hagi. Dacă va fi să reușim, foarte bine, dacă nu, nu este nicio problemă. Nu contează de unde luăm jucători. Important este să avem rezultate iar cei care vin să înțeleagă obiectivele echipei și să corespundă cerințelor noastre", ne-a mai spus Nedelcu.

Program de meciuri amicale și cantonament

FC Farul va efectua două cantonamente în ianuarie și februarie, după următorul program: 24 ianuarie - 2 februarie, la Constanța; 8 - 23 februarie, la Antalya (Turcia). În acest interval, marinarii vor disputa aproximativ 10 jocuri amicale.

Cât despre ocuparea posturilor de președinte și vicepreședinte, Giani Nedelcu spune: "Nu am concretizat cu nimeni nimic până la această oră. Avem timp".

Comentează știrea

BREAKING NEWS
8 ianuarie 2013
BREAKING NEWS!

Todoran,Bardu,Ghiceanu,Ravoiu,Vezan-sosiri...si tratativele continua cu D.Zaharia....

bibi
8 ianuarie 2013
juniori

Dar tot nu vrea sa ia juniori de la Academia Farului ca nu poate sa mai faca blaturi.

Farist
8 ianuarie 2013
transferuri

Bah, voi chiar sinteti nebuni si credeti prostiile astuia? Auzi cica sa cistige toate meciurile, o sa le cistige cum a cistigat in tur. cit despre transferuri hai sa fim seriosi daca putea face transferuri facea in tur nu cind echipa e pe ultimul loc. cine credeti ca vine sa njoace pe nasturi. s-a terminat cu farul gata potoliti-va.

ct
8 ianuarie 2013
juniori

bai boule citeste mai bine nu vezi ca vb de juniori si de la farul nostru

Anonymous
8 ianuarie 2013
7 jucatori ???

poate transfera de la HCM :))) . Giani daca ar fi avut sange-n instalatie si ar fi vrut sa faca un bn clubului...pleca si-l lasa in deriva.. cu el Farul este ca o "nava fantoma"... Buzea & co. nu au primit bani de-o apa minerala de sarbatori si asta vb de 7 achizitii in stilul caracteristic.. toti schiopii si chiorii come to papa ca la Farul Constanta s-a redeschis cimitirul elefantilor. Decat sa aduca obositi ca Zaharia si Todoran mai bine joaca cu pustii aia de la tineret. Chiar daca pica in Liga a III-a, le da juniorilor sansa sa creasca si sa promoveze imediat. decat sa ramai in liga a-II-a si sa fi ciuca batailor sau tatal blatistilor, mai bine de apuci sa joci table sau septica !!!

suporter FC Farul
8 ianuarie 2013
Daca Giani pleaca, vine cineva in locul lui ???

Cine vine in locul lui ??? Sau nu conteaza ca avem o echipa din 2010 prezenta in Liga 1 si restul e tacere ???? Gasiti voi un alt investitor precum Cornel Idu, Stere Samara sau Gheorghe Bonsanceanu si dupa sa ii cereti lui Giani sa plece !!! Lui Bosanceanu i-ati cerut sa plece si s-a ales praful de FC Farul, mai pleaca si Giani si de FC Farul se aleg atomii si neutronii daca nu vine un alt actionar cu bani la echipa !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.511 secunde