Giani Nedelcu: "Mai grav era dacă plecam eu de la FC Farul!"

1496
17
Giani Nedelcu:

Articole de la același autor

Deși FC Farul trece printr-o perioadă neagră, aflându-se pe ultimul loc în Liga a II-a și cu cel mai slab atac din Seria I, finanțatorul echipei, Giani Nedelcu, rămâne ferm pe poziție și afirmă că, chiar și după plecarea întregului corp administrativ, totul este în ordine la club. 


Demisiile lui Marcel Lică, Marian Diaconescu, Ion Barbu și Cristi Munteanu de la FC Farul ar putea afecta și mai mult evoluțiile echipei începând cu returul campionatului, fiind clar că în acest tur, mai mult rău nu se poate produce. Cu toate astea, patronul grupării de pe litoral, Giani Nedelcu, dezminte orice zvonuri cum că echipa s-ar desființa, precizând că totul merge "șnur" la club, rezultatele fiind singura reală problemă. 
"Ne afectează orice plecare, însă doar pe partea administrativă. Problema mai gravă era dacă plecam eu de la club, ceea ce nu intenționez să fac. Dacă aș fi făcut asta, cred că Farul ar fi fost mai afectat. Posturile lăsate libere de Lică și Munteanu se vor ocupa la finalul turului. N-am stabilit nimic încă. Acum, mai avem doar o etapă de jucat. Să luăm măcar trei puncte, asta e important. Situația la club este ok. Jucătorii și-au luat salariile, restanțele, tot. Nu asta este problema, că nu ar avea cine să împartă banii sau să facă hârtii sau ce este de făcut la club. Prioritar este să joace echipa. Este în permanență cineva la stadion, iar problemele administrative pe care le făceau Marcel Lică și Munteanu le rezolvă altcineva. Nu este lăsat nimic vraiște! Totul este pus la punct. Toate hârtiile sunt puse la punct și plățile la zi", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu. 


Meci aspru cu Săgeata 
FC Farul mai are de jucat o singură etapă până la finalul turului, cu ocupanta locului 3 în clasament, Săgeata Năvodari. Meciul se va juca pe 1 decembrie, pe stadionul "Flacăra" din Năvodari, de la ora 11.00.
"Bănuiesc că va fi un joc mai disputat, mai aspru, fiind și două echipe locale, apropiate una de alta. Sper să facem un rezultat bun, măcar la sfârșit de tur să mai spălăm din această rușine în care suntem. Eu unul îmi fac datoria, le-am dat banii, le-am dat salariile. Am plătit absolut toate deplasările, nu avem nicio datorie la niciun hotel. Totul este plătit", a precizat Nedelcu. 


Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
suporter FC Farul
23 noiembrie 2012
Macar aduceti-va un partener sau mai multi de afaceri pentru finantare

Pentru a evita astfel de infrangeri in lant cu echipe din mediu rural. Bugetul Farului este insuficient pentru promovare si se pare ca este si nemotivational pentru a obtine rezultate bune din partea jucatorilor FC Farul. Intotdeauna un afacerist care se respecta, are un plan B, o cale de iesire dintr-o situatie de presiune, asa cum este la FC Farul, o solutie ar fi sa colaborati cu prietenii de afaceri si sa tranformati clubul in Societate pe Actiuni, Trebuie investiti foarte multi bani pentru promovare iar de unul singur, se vede ca nu reusiti, doar cu Marius Sumudica am terminat pe locul 3 in tur, iar dupa plecarea sa, am terminat la mijlocul clasamentului, deci si un alt antrenor de Liga 1, ar fi benefic pentru FC Farul. Sper sa vedem alta fata a lui FC Farul in meciul cu Sageata Navodari !!!

legiunea marina ultras
23 noiembrie 2012
hai Farule!

suntem alaturi de echipa! am fost primii ultrasi din toata tara. Ultras din 92' suntem suflet pentru echipa. ne-am vandut lui Nicusor la alegeri am tradat sportul pentru banii promisi care nu au mai venit. mihailescu ne-a tradat pe la spate pe toti ultrasii farului. acum sa intre el in politica sa aduca bani la echipa ca nedelcu nu are de unde. face banii de salarii din pariuri, meciuri pe care echipa noastra de sufle FC FARUL CONSTANTA le tot pierde. vedeti cotele la prariuri normal ca au vandut meciurile. divizia C scrie pe noi rusine NEDELCU rusine MIHAILESCU doar propriul interes lati urmarit

marine
23 noiembrie 2012
CCCC

Am fost la Constanta sa v-am tras clantaa Am fost la Constanta sa v-am tras clantaa

dragos
23 noiembrie 2012
hai farul

e adevarat momentan viitorul merge,dar FARUL isi va reveni cu siguranta

vlad
23 noiembrie 2012
asta este

DUPA PAREREA MEA,ECHIPA FANION A ORASULUI CONSTANTA A AJUNS AL TREILEA ESALON FOTBALISTIC AL TARII,DOAR O MINUNE AR MAI PUTEA SALVA ECHIPA CEA MAI IUBITA ECHIPA DIN DOBROGEA ! SPER CA BAIETII SA ,MA CONTRAZICA IAR IN RETUR SA SE SALVEZE DE LA O RETROGRADARE CE ACUM…

numai Viitorul
23 noiembrie 2012
farul

Nu-ti mai da tu cu parerea despre FARUL, eu zic sa te preocupe echipa cu care tii......iar in legatura cu violul de femei, parerea mea este ca ai o trauma - .AI FOST VIOLAT CAND ERAI MIC.

farist
23 noiembrie 2012
ajunge!

TE INSELI .....TINEM CU VIITORUL ASA CUM TINETI SI VOI CU FARUL.,.,.,.,.,BERBECULE CE ESTI

sumi
23 noiembrie 2012
lol

Cate retrogradeaza din seria noastra ?

suporter
23 noiembrie 2012
farul

ma doare foarte mult un lucru care a fost vazut de toti suporteri farului si nu a fost vizibil pentru conducerea farului echipa nu juca nimic si ei au tot tolerat cum noi am fi fost prosti ne ducea cu zaharelul artimon si compania gata asa nu se mai poate SCHIMBAREEEEE SCHIMBAREEEE SCHIMBAREEE - sa preia mihailescu clubul de la nedelcu

ultras
23 noiembrie 2012
preluare

sa preluam noi suporterii echipa de la Nedelcu. si noi stim sa jucam la pariuri sa facem banii de salarii si sa mai si ramane ceva sa ne luam lamborghini vara ca na tre' sa ne bronzam chelia la soare

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Sport : Fotbal - Liga 2 / CF Brăila - FC Farul, 2-0
Pagina a fost generata in 0.4384 secunde