Gheorghe Hagi, după 1-3 cu Salzburg: Calificarea e jucată

216
1
Gheorghe Hagi, după 1-3 cu Salzburg: Calificarea e jucată - hagi-1503008300.jpg

Articole recomandate

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi seară, după meciul pierdut cu scorul de 1-3 de FC Viitorul în fața echipei FC Salzburg, în prima manșă a play-off-ului Ligii Europa, că în opinia sa calificarea este jucată.


"Au fost mult mai rapizi ca noi, au intrat mai agresiv, încă de la începutul meciului. Noi am fost timizi, fricoși, depășiți de intensitatea lor. Am fcut greșeli mari, care ne-au costat. Trebuie să învățăm din ele. Nu este o scuză, dar trebuie ca lumea să înțeleagă faptul că suntem o echipă tânără și mai avem de învățat. Suntem tineri, fără experiență.

Asta le-am spus și în vestiar, după meci. Ștoam că sunt agresivi, că au o tranziție bună, dar am sperat la mai mult. Mergem înainte, vedem ce putem schimba, să devenim mai buni. Calificarea e jucată, la ce s-a văzut azi pe teren", a declarat Gică Hagi la Dolce Sport.


Comentează știrea

okila
18 august 2017
hagi

daca ai luat bataie si de la basinosii astia care se impiedicau cu mingea apoi chiar esti ciuca batailor,daca mai vinzi inca un jucator nu stiu daca mai rezisti in liga ,finu a demonstratca le are mai bine cu ,,makedonismele"

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9017 secunde