FC Viitorul - Steaua, în play-off-ul Ligii I

Gheorghe Hagi: "Cu o victorie, am deveni favoriți la titlu"

201
Gheorghe Hagi:

Articole de la același autor

 FC Viitorul va evolua sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Ovidiu, împotriva celor de la FC Steaua București, contând pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii l de fotbal. 


Toate biletele și abonamentele scoase la vânzare online de clubul constănțean au fost epuizate, peste 4.000 de suporteri fiind așteptați să asiste la acest duel. 


"Este un meci foarte important pentru noi. Cu o victorie, am deveni favoriți la titlu. Vom întâlni o echipă foarte puternică, însă am demonstrat că și noi știm să jucăm fotbal. Ne-am analizat adversarii și vom face tot posibilul să ne impunem. Sperăm ca și vremea să țină cu noi pentru spectacol, noi vom juca oricum la victorie ", a declarat Gheorghe Hagi. 


FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal un autocar tip cursă specială (tur-retur), cu itinerariu Palatul Copiilor (Constanța) - Stadionul "Central" (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, la ora 19, de la Palatul Copiilor. 


Clasament: 1. FC Steaua (27 p), 2. FC Viitorul (27 p), 3. Astra (23 p), 4. CSU Craiova (23 p), 5. Dinamo (22 p), 6. CFR Cluj (22 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5865 secunde