George Curcă s-ar putea reîntoarce la FC Farul

689
3
George Curcă s-ar putea reîntoarce la FC Farul - fotbalgeorgecurca3-1357485172.jpg
Fostul căpitan al FC Farul, George Curcă (31 ani), a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că s-ar putea reîntoarce în lotul "marinarilor" începând cu săptămâna viitoare, asta dacă nu primește o altă ofertă mai bună într-un interval scurt de timp. Curcă și-a terminat contractul cu gruparea de pe litoral la finalul anului trecut.

"Am mai vorbit cu Giani Nedelcu, el a zis că mă așteaptă. Eu îmi caut o altă echipă. Dacă nu se va rezolva nimic până luni, marți, îi voi da un răspuns lui Giani și voi rămâne la Farul. El mi-a făcut o ofertă, am vorbit de condiții, de tot, nu este nici o problemă, dar l-am rugat să mă lase să-mi găsesc un job mai bun. Dacă este să găsesc, bine, dacă nu, rămân la Farul. Mi-a dat o perioadă de timp, iar zilele acestea îi voi da un răspuns", a declarat George Curcă.

În privința meciului vizat de UEFA ca fiind suspectat de nereguli cu pariuri, câștigat de Farul 5-2 pe terenul Săgeții Năvodari, din noiembrie anul trecut, Curcă va trebui să ajungă la Federația Română de Fotbal, în calitate de căpitan, pentru a da explicații.

"De luni încolo voi ajunge și la FRR. Săptămâna asta (n.r. - săp-tămâna trecută), au lăsat-o toți mai moale, după sărbători, și oricum nu cred că găseam pe nimeni acolo", ne-a mai spus Curcă. 

Comentează știrea

!!!
7 ianuarie 2013
!!!

RAVOIU,BARDU,VEZAN,

!!!
7 ianuarie 2013
!!!

TODORAN,GHICEANU.....SOSIRI

miky
7 ianuarie 2013
pt curca

se duce la buzau

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7208 secunde