Etapa a III-a a Campionatului Național de Karting

Galerie FOTO. Piloții constănțeni au încins pista Speed Park din Bacău

403
1

Articole de la același autor

Micuții "schumacheri" de pe Litoral, componenți ai clubului CRG Kart, au avut parte de multă distracție și adrenalină, zilele trecute, la etapa a III-a a Campionatului Național de Karting - Dunlop, organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), pe circuitul Speed Park din Bacău.

Elevii antrenorilor Daniel Pisică și Dudu-Florin Senchea au dat dovadă de multă ambiție și tenacitate, reușind, la final, să urce și pe podium! Printre aceștia, Răzvan Onoaie (8 ani) a terminat cursa pe locul al treilea, la clasa Pufo, deși, în prefinală, el a ajuns al doilea la linia de finish.

Un alt constănțean, Ștefan Manolache (10 ani), participant la clasa Mini, a dus o adevărată bătălie pe ultima sută de metri, fiind cât pe ce să urce și el pe podium, însă a ratat "bronzul" la doar câteva milisecunde. De asemenea, în prefinală, acesta a reușit un rezultat bun, clasându-se pe locul III.

Mario Ciochindel, tot de la CRG, a debutat la clasa Kid, alături de colegul său Gabriel Hahui-Badea (6 ani), care este mai experimentat. Ambii au parcurs circuitul cu motoarele turate la maximum, demonstrând un factor ridicat de pricepere.

"Au mers bine cu toții! Răzvan a muncit, s-a zbătut și a obținut un rezultat bun. Fiind la prima participare, Mario nu a reușit să urce pe podium, dar a depus mult efort și s-a putut observa că a fost la fel de bun ca cei care au experiență de un an. Gabi a prins îndemânare, iar acum ia curbele cu viteză maximă. S-a văzut un progres real la toți copiii. Sunt sigur că la etapa următoare vor prinde podiumul!", ne-a spus unul din părinții tinerilor piloți.

Următoarea etapă se va organiza în perioada 3-4 august, la București, pe pista AMC Kart. 

Comentează știrea

hermes belgium
19 mai 2014
hermes belgium

hermes bag price list in malaysia Stiri Sport : Galerie FOTO. Piloții constănțeni au încins pista Speed Park din Bacău | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes belgium http://www.lte.dk/what-you-need-to-find-out-about-norway-hermes-handbags.aspx

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde