Galerie FOTO / FC Farul, tot mai aproape de retrogradare, a pierdut și cu Buftea, scor 1-2

842
6
FC Farul a pierdut, astăzi, meciul cu ACS Buftea, contând pentru etapa a X-a a Ligii II, Seria I, scor 1-2 (0-0).
Scorul a fost deschis de Ivanovici, în minutul 49, cu un șut plasat de la 16 metri. În minutul 60, a urmat egalarea, Karamyan marcând cu un șut puternic din afara careului. La numai trei minute distanță, același Karamyan reușește dubla, înscrie încă un gol, de această dată din interiorul careului. Scor final FC Farul - ACS Buftea 1-2.

Jocul prestat de "marinari" a fost unul la fel de slab ca cele din etapele trecute. Fanii fariști prezenți la meci au scandat injurii la adresa finanțatorului FC Farul, Giani Nedelcu.

După această înfrângere, FC Farul a mai coborât un loc în clasament, pe poziția 12, și se află la un loc distață de ultima clasată, Dinamo II, cu care a pierdut în etapa trecută, scor 0-4, la București.

Farul: Curcă (cpt.) - Băjan, Stegaru, Țabără, Nițescu, Săceanu, Ivanovici, S. Chițu, Bârlădeanu, Coteanu, Buzea
Rezerve: B. Cernat - Olteanu, A. Dumitru, D. Popa, Nicola, S. Popescu, Pâslaru
Antrenor: Alin Artimon

Buftea: Hăisan - Vențer, A Nițu, Tutunaru (cpt.), A. Dragomir, Kiriță, Ad. Udrea, G. Dumitrescu, Artavazd Karamyian, A. Petrescu, Ciumacenco
Rezerve: Baruch - Marciuc, G. Roman, Cr. Gafița, M. Dorobanțu, Petrișor, Ir. Găman
Antrenor: Rădulescu Florentin

Etapa viitoare, FC Farul va juca, sâmbătă (3 noiembrie), contra Chindia Târgoviște, în deplasare.


Comentează știrea

suporter FC Farul
27 octombrie 2012
Fratii Karamian ne-au invins cu 2-1

Si noi am avut jucatori buni: Tibor Moldovan, Adrian P-a-t-u-l-e-a, Dani Chigou, Armel Disney, Dinu Todoran, insa management defectuos al conducerii Farului din trecut ca si acuma ne-au adus in faliment, rusine, aduceti jucatori mai buni !!

Nu cred
27 octombrie 2012
Am ajuns rusinea tarii

Mi-ati inegrit inima cu performantele astea. Chiar cred ca vreti sa desfiintati echipa, si daca e asa, nu veti scapa usor nici unul dintre voi. Nici voi, nici Hagi, care cred ca isi freaca mainile de bucurie. Chiar nu se gaseste nimeni sa preia Farul?

garcea
27 octombrie 2012
mazare

normal ca mazare vrea sa desfiinteze echipa, e rost de teren (vrea sa construiasca un alt stadion in alta locatie, pe la periferia constantei, iar stadionul "FARUL" sa-l darame) ca de,asta a mai ramas din toata Constanta.

fan mazare
28 octombrie 2012
sa dea Dumnezeu sa darame stadionul!

Sper din tot sufletul sa dispare stadionul ala infect! Cât despre Farul... mi se rupe de ei!

suporter FC Farul
28 octombrie 2012
du-te in Ghencea

si lasa-ne in pace, fan Steaua ce esti !!!

Răspuns la: sa dea Dumnezeu sa darame stadionul!
Adăugat de : fan mazare, 28 octombrie 2012
Sper din tot sufletul sa dispare stadionul ala infect! Cât despre Farul... mi se rupe de ei!
un Farist adevarat
28 octombrie 2012
Neputinta!

Se dovedeste cat de neputinciosi sunt constantenii: sa nu reusim sa mentinem FC Farul nici macar in liga a II-a! Toate orasele mari au echipa in liga I, numai natia asta stupida de oieri, pescari si trantori nu sunt in stare sa finanteze echipa cea mai iubita! 1000 de titluri de campioana la handbal, volei etc. nu egaleaza bucuria unei promovari a FC Farului in liga I ! Clanul Becali, Hagi; Sponte sunt toti constanteni, insa finanteaza sau sprijina Steaua Bucuresti! Niste mercenari imputiti! Jos Viitorul, moe Steaua! Hai FC Farul! Chiar si in liga III vom fi cu tine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3997 secunde