Galerie foto. Constănțeanul Mihai Suteanu, campion național la karting

1054
3

Articole recomandate

Rezultat deosebit pentru karting-ul constănțean. Clubul Sportiv Tomis Kart a reușit să obțină, cu pilotul Suteanu Mihai, titlul de campion național și cel mai bun sportiv.


A fost un an extraordinar pentru Mihai Suteanu. La vârsta de doar 9 ani, acesta reușește să devină campion național la karting, la clasa Pufo.


Pilotul constănțean a concurat pentru Clubul Sportiv Tomis Kart, cu care a participat la toate concursurile organizate de Federația Română de Karting în cadrul Campionatului National de Karting. Antrenamentele și cursele s-au desfășurat pe pistele Constanța, București, Bacău și Târgu Secuiesc.


Încă de la începutul sezonului competițional, Mihai a reușit să urce pe podium ocupând locul 2 la Cupa FRK de la Târgu Secuiesc. 


Pilotul echipei Tomis Kart a fost prezent pe podium la toate etapele din campionat, clasându-se pe locul 1 la 5 din cele 6 concursuri.

La sfârșitul campionatului, când au fost anunțate punctajele finale iar Mihai Suteanu a fost declarat de către Federația Română de Karting sportivul anului 2015 la karting.


În cadrul Galei Campionilor 2015, organizată la Bacău, pilotul constănțean a primit cel mai ravnit trofeu, cupa transmisibilă pe care sunt gravate numele foștilor campioni din kartingul românesc și unde va rămâne inscripționat și numele lui.



Comentează știrea

Obg
26 octombrie 2015
Kart

Artocol de cacat!Face karting la gigel bacioiu un hot ordinar /un nenorocit! Rusine animalule !

Sanina
26 octombrie 2015
KART

Mihai este foarte talentat, felicitari sportivului, antrenorului si parintilor care il sustin. Iar celui care a scris comentariul anterior ii lipseste educatia si vocbularul de bun simt.

Sabina
26 octombrie 2015
KART

Mihai este foarte talentat, felicitari sportivului, antrenorului si parintilor care il sustin. Iar celui care a scris comentariul anterior ii lipseste educatia si vocabularul de bun simt.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3049 secunde