Gabriela Szabo sprijină sportivii aflați pe final de carieră

192
Gabriela Szabo sprijină sportivii aflați pe final de carieră - gabrielaszabo-1461174000.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 12, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, în parteneriat cu Comitetul Olimpic Român și Addecco România, organizează o dezbatere pe tema "Reconversiei profesionale a sportivilor de performanță - pilonul educațional", ce va avea loc la Baza Nautică a Univer-sității din Constanța. 


Invitata surpriză va fi multipla campioană mondială și olimpică la atletism, din partea Addecco România și CSR& Public Affairs, fostul ministru al Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo. 


Gazdele acestei întruniri doresc să creeze un alt cadru de întâlnire mai diferit decât cel al antrenamentelor sau competițiilor, pentru a dezbate cele mai relevante probleme ale sportivilor la final de carieră și a gândi împreună opțiunile reconversiei profesionale. 


La dezbatere sunt așteptați atât sportivi care studiază la nivel academic, sportivii din cluburile municipale, cât și sportivii loturilor naționale și olimpice care se antrenează în această perioadă în Constanța. 


Din partea Universității, vor participa prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul UOC, prof. univ. dr. Diane Vancea, prorector pe probleme de Dezvoltare instituțională, relația cu mediul economic și comunitatea locală, prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport, Gheorghe Raftu, directorul Centrului de Con-siliere Educațională și Profesională. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3821 secunde