Fundașul Cornel Râpă a semnat cu Steaua

333
Fundașul Cornel Râpă a semnat cu Steaua - 363945cornelrapa-1358671084.jpg

Roș-albaștrii au obținut semnătura fundașului Cornel Râpă (foto), pe un contract valabil din vară, dar încearcă să definitiveze transferul încă din această iarnă. Râpă a semnat cu Steaua la dorința expresă a lui Gigi Becali, deși Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica s-au opus.

Cornel Râpă, în vârstă de 23 de ani, care a intrat în ultimele șase luni de contract cu Oțelul Galați, a devenit oficial jucătorul echipei din Ghencea și nu mai poate fi vândut la o altă echipă.

Gigi Becali a anunțat că oferă 50.000 de euro pentru un transfer definitiv. Narcis Răducan, președintele Oțelului, i-a transmis că jucătorul va pleca numai în schimbul a 200.000 de euro, motiv pentru care patronul Stelei a decis să discute direct cu Râpă. I-a oferit un contract pe 4 ani cu un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună, iar fundașul a semnat aproape de miezul nopții, scrie gsp.ro.

Astăzi, patronul Stelei va relua negocierile cu Oțelul pentru a-l transfera pe Râpă încă din această lună. Dacă oferta va fi acceptată, fundașul va merge cu echipa lui Laurențiu Reghecampf în cantonamentul din Antalya, care va avea loc în perioada 27 ianuarie - 10 februarie, și va putea fi folosit în "dubla" cu Ajax Amsterdam din UEFA Europa League, completează sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3076 secunde