Proiectul "Rugby-ul, valori pentru viață"

Fuga după balonul oval, la Cupa 1 Iunie

166
1

Articole de la același autor

Sâmbătă dimineață, pe stadionul "Mihail Naca" din strada Primăverii, ACS Rugby Team Constanța a organizat Cupa 1 Iunie la mini-rugby, eveniment inclus în cadrul proiectului "Rugby-ul, valori pentru viață", proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța, destinat copiilor cu vârste de 10, 12 și 14 ani. 


La această a doua etapă, au participat șase echipe - aproximativ 230 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. La finalul competiției, copiii au primit diplome, sucuri și dulciuri. 


La categoria U10, câștigătoare a competiției a fost o selecționată formată din copii din Cumpăna și Constanța (scor 15-5), urmată de cei din Ghindărești, Murfatlar și Năvodari - Corbu - Săcele. La secțiunea U12, pe primul loc s-a clasat o selecționată alcătuită din copii din Cumpăna și Constanța (scor 20-10), urmată de Năvodari - Corbu - Săcele, Mangalia și Medgidia. 


Nu în ultimul rând, la întrecerile U14, pe primul loc a terminat o selecționată formată din copii din Cumpăna și Constanța (scor 20-15), urmată de Mangalia și Năvodari - Corbu - Săcele. 


"Cupa 1 Iunie este a doua etapă din proiectul «Rugby-ul, valori pentru viață», care se desfășoară în perioada mai - decembrie și are ca scop alcătuirea selecționatelor U10, U12, U14, dar și a echipelor de club din județul Constanța. Responsabili cu alcătuirea selecționatelor sunt Dumitru Barbu la U10, Adrian Tinca la U12 și Radu Nicolae Mocanu la U14", a declarat, pentru "Cuget Liber", preșe-dintele ACS Rugby Team Constanța, Flo-rian Constantin. 


Comentează știrea

eu
31 mai 2016
intrebare

CEI DE LA MIHAIL KOGALNICEANU NU FAC PARTE DIN DOBROGEA?

Pagina a fost generata in 1.1802 secunde