FRF aleasă de FIFA pentru a testa sistemul cu patru modificări

165
FRF aleasă de FIFA pentru a testa sistemul cu patru modificări - frf-1502293176.jpg

Articole de la același autor

Întrunit zilele trecute, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, format din Răzvan Burleanu, Octavian Goga și Gino Iorgulescu, a decis ca în fotbalul românesc să fie introdus sistemul cu patru schimbări, începând din sezonul 2017/2018.


Decizia a fost influență de FIFA, cea care a dorit ca FRF să fie cea care testează acest sistem. Cea de-a patra schimbare va putea fi făcută în meciurile din Cupa României, doar în reprizele de prelungire și doar dacă pe durata celor 90 de minute s-au efectuat celelalte trei modificări.


"În conformitate cu modificarea articolul 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în ședința Comitetului Executiv din 8 august 2017, în faza națională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri și doar în situația în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc", se arată în comunicatul publicat de FRF pe site-ul oficial. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4342 secunde