Fotbal / Suporterii FC Farul au miting, mâine, în fața Primăriei Constanța

1647
12
Fotbal / Suporterii FC Farul au miting, mâine, în fața Primăriei Constanța - fotbalfarulmiting-1367998233.jpg

Articole de la același autor

Asociația Suporterilor Farul Constanța va organiza, mâine, un miting de susținere a echipei FC Farul, care se va derula de la ora 18.30, la tribuna oficială a stadionului "Farul", de unde se va merge în coloană către sediul Primăriei Constanța.

"Așteptăm toți suporterii fariști în fața tribunei oficiale a stadionului «Farul». Neimplicarea mea, a ta, a prietenilor mei sau a prietenilor tăi, poate duce la desființarea Farului! Avem nevoie de ajutorul tău! Vino și tu alături de noi!", se arată într-un poster creat de suporterii FC Farul pentru mediatizarea acestui miting.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
...
8 mai 2013
...

Sigur vor veni toți suporterii Farului. Cei 200... Mazăre o să fie așa de speriat....

nu conteaza
8 mai 2013
neinteresant

sa ma cac pe mortii tai de avorton handicap. pe net toti sunteti zmei . de ce nu vii sa le spui si in fata celor 200 ce ai de zis ???

Răspuns la: ...
Adăugat de : ..., 8 mai 2013
Sigur vor veni toți suporterii Farului. Cei 200... Mazăre o să fie așa de speriat....
suporter farist
8 mai 2013
farul nu moare

foarte frumos acest gest cu mitingurile,chiar ieri seara am vazut un baiat cum lipea pe stalp si pe peretele unui bloc afise cu acest miting.bravo lor,ar trebui sa aiba abonament pe viata la farul si acasa si in deplasare acesti suporteri asa cum se intampla la cluburile mari din germania ,anglia.Daca nu erau suporterii farul nu mai exista de mult,vezi craiova si timisoara care datorita suporterilor isi vor reveni.Viitoarul daca cade si sper sa cada ca n-a aratat nimik decat ca e sluga machidonilor de la steaua ,joaca asa la oha, sa se plece la ovidiu lor, nu se vede nimik din ce a zis hagi ca va face in urma parteneriatului cu farul,stadionul arata jalnik, poate o plati apa si curentul da doar atat. fortza farul

fcf
8 mai 2013
hater obosit?

prietene noi am mers mereu in deplasari pe banii nostrii , nu cum fac alte echipe si tu faci aluzii tampite ca nu ne cumparam bilete la meci ...

Alinescu
8 mai 2013
@ 3.

ok, vino tu cu argumente cum crezi tu ca ar trebui sa arate niste suporteri adevarati ca vad ca ai facut deja comparatia in mintea ta. cum crezi tu ca ar trebui sa arate suporterii farului ? eu atat spun in legatura cu comentariul tau: cateodata vorbiti doar sa va aflati in treaba, vorbiti fara sa ganditi.

gigel
8 mai 2013
...

Foarte bine ca se face mitingul, e de apreciat sustinerea voastra pentru Farul. Ceea ce nu inteleg eu: Va adunati la 18:30 la stadion si apoi mergeti la Primarie. Pe cine gasiti voi la Primarie la ora 8 seara? Cu cine vorbiti, ca nici femeia de serviciu nu mai e acolo? La fel ati facut si atunci cand v-ati dus la Cuget Liber. Chiar credeati ca o sa-l gasiti pe Bosanceanu acolo vinerea la 7 seara?

Erik
8 mai 2013
Farul

Ca sa sa le inchidem gura celor din Ovidiu, adica VIITURA OVIDIU, FARUL a castigat la Buftea, si vedeti ca la toamna vom juca iar impreuna in seria I B pe stadionul FARUL !!!!!.

suporter FC Farul
8 mai 2013
gigele dai pe GSP

ca pierzi ultimele stiri cu Steaua, lasa FC Farul in pace, stelistule !!! DU-TE LA STEAUA, GIGELE DU-TE LA STEAUA, DU-TE LA STEAUA, GIGELE DU-TE LA STEAUA

Răspuns la: ...
Adăugat de : gigel, 8 mai 2013
Foarte bine ca se face mitingul, e de apreciat sustinerea voastra pentru Farul. Ceea ce nu inteleg eu: Va adunati la 18:30 la stadion si apoi...
marius
8 mai 2013
bai nicule

bai nicule . tactu e papagal in mm . ce te bagi ca , chilotii in gur agramatu dracu :| taci in mortii matii din gura .macar au venit si astia 200 . daca nu iti convine nu te mai baga spurcatule ! stelist jegos :)

Tocea
8 mai 2013
bai lake !

Daca ai tupeu , vino in fata acestor "aurolaci" si spunele ce ai scris aici :) dute-n mortii matii de "ultras de tastatura" . daca ai vazut vreun meci macar de liga 4 in realitate e bine ! stelist spurcat ! jegosule :)

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde