FOTBAL / Egalitate în partida CFR Cluj - Steaua

97
FOTBAL / Egalitate în partida CFR Cluj - Steaua - 1437859724003-1486371185.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în cea de-a 22-a etapă din Liga 1, după un meci cu penalty-uri și cartonașe roșii.


La meciul de la Cluj-Napoca, autorii celor două goluri, Denis Alibec și Ciprian Deac, au fost eliminați.


Roș-albaștrii au deschis scorul prin Denis Alibec dintr-o lovitură de pedeapsă obținută tot de el în minutul 14, după un fault al lui Camora. Ardelenii au primit și ei un penalty în minutul 32, după un fault al lui Achim la Larie, însă Nascimento a ratat de la punctul cu var.


Tot atacantul Stelei venit de la Astra a fost în centrul atenției și în finalul primei reprize când a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Primul avertisment l-a văzut în minutul 37 pentru proteste, iar în minutul 43 a fost trimis la cabine pentru o simulare văzută de arbitrul Adrian Cojocaru.


După pauză tot steliștii au fost mai prezenți în joc, dar Enache n-a putut trimite în plasă o minge venită perfect de pe partea stângă în minutul 49.


Contrar cursului jocului, formația lui Vasile Miriuță a egalat în minutul 59 prin Deac, care a primit o pasă în careu de la Camora. Deac a fost și el eliminat în minutul 72 pentru două cartonașe galbene.


După 22 de etape, Steaua a urcat pe locul 2, cu 41 de puncte, în timp ce CFR Cluj se află pe poziția a 7-a, cu 31 de puncte.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4418 secunde