Fotbal / Cristian Petrea: Vom porni de unde ne va înscrie AMFB-ul

109
Fotbal / Cristian Petrea: Vom porni de unde ne va înscrie AMFB-ul - steaua11856900-1490801083.jpg

Articole recomandate

Președintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, Cristian Petrea, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că echipa de fotbal a grupării militare va începe de unde va decide AMFB-ul.


''La sfârșitul lunii iunie, când campionatul ligii a patra se va termina, CSA Steaua va înainta toate documentele și cererea de înscriere către AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București) pentru înscrierea în liga a patra. Acesta este proiectul CSA Steaua, ne dorim să începem un proiect mic pe care să îl dezvoltăm în fiecare an, prin promovare pe merit sportiv în ligile superioare, iar în 2020 să putem înscrie o echipă în liga I. Vom porni de unde ne va înscrie AMFB-ul'', a declarat Petrea.

Cristian Petrea a subliniat că CSA Steaua este continuarea Stelei și nu FC Steaua, echipă aflată în prima ligă: ''Continuatoarea Stelei sunt noi, noi suntem Steaua. Am pornit pe drumul nostru. Nu au existat și nu există negocieri cu Gigi Becali''.

În condițiile în care Stadionul Steaua va fi demolat și reconstruit pentru EURO 2020, competiție care va fi găzduită de București și alte orașe europene, echipa care va fi antrenată de Ion Ion își va disputa jocurile tot în Complexul Ghencea.

''Avem infrastructură în cadrul Complexului Sportiv Ghencea, avem soluții astfel încât la începutul campionatului să avem un teren de fotbal, tribune cu cel puțin 500 de locuri și toate condițiile pregătirii unui meci de fotbal'', a menționat președintele CSA Steaua.

Petrea a subliniat că palmaresul echipei de fotbal CSA Steaua este cel din 1947 până în 2003.

Cristian Petrea l-a prezentat oficial, miercuri, pe Ion Ion, care va fi antrenorul principal al echipei de fotbal seniori a CSA Steaua din data de 1 aprilie 2017.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5996 secunde