Fotbal / Ce a declarat Ion Barbu la finalul meciului cu CF Brăila

1050
Fotbal / Ce a declarat Ion Barbu la finalul meciului cu CF Brăila - ionbarbu-1335610539.jpg
Extrem de fericit datorită victoriei obținute în fața celor de la CF Brăila antrenorul echipei FC Farul, Ion Barbu a declarat la finalul partidei că rezultatul acestei partide era foarte important pentru moralul echipei și le-a mulțumit tuturor suporterilor care au fost astăzi prezenți în tribune și au susținut echipa din primul până în ultimul minut.

"Este un rezultat foarte important pentru noi. Veneam după înfrângerea de la Galați și aveam nevoie de o victorie ca să refacem moralul echipei. Jucătorii mei au făcut tot ce au putut pentru a câștiga acest meci și vreau să-I felicit și totodată să le mulțumesc pentru că m-au ajutat să câștig toate cele trei puncte la chiar primul meci ca antrenor principal al Farului pe teren propriu. Această victorie este probabil cea mai frumoasă victorie pe care o să o obțin de-a lungul carierei mele de antrenor pentru că este prima și cu siguranță nu o s-o uit niciodată. Obiectivul meu în continuare este să reușesc să scot tot ce au mai bun de dat jucătorii mei la fiecare meci iar prin prestațiile lor să obținem rezultate importante care să aducă din nou lumea la stadion așa cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Ne dorim foarte mult să terminăm cu bine acest retur de campionat, iar cu achizițiile pe care le vom face la vară și cu sprijinul suporterilor noștrii să reușim să formăm o echipă care anul viitor să atace cu șanse reale promovarea încă de la începutul sezonului. Locul echipei FC Farul este în Liga I nu în Liga a II-a dar din păcate în acest an nu mai putem spera la promovare dar cu siguranță lucrurile vor sta altfel în sezonul viitor." a declarat la finalul meciului antrenorul principal al FC Farul, Ion Barbu.

FC Farul s-a impus astăzi pe teren propriu, scor 2-1, în fața echipei CF Brăila, rezultat în urma căruia a acumulat 34 de puncte în clasament și a urcat pe locul 9 în clasament. Etapa viitoare (sâmbătă 5 mai), "marinarii" vor juca tot pe teren propriu împotriva echipei Dinamo II București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3465 secunde