Fostele glorii ale Farului joacă, mâine, un meci "All-Stars". Printre invitați este și Petre Grigoraș. Hagi nu vine

1145
7
Fostele glorii ale Farului joacă, mâine, un meci

Articole de la același autor

Mâine, înaintea meciului FC Farul - Săgeata Năvodari (ora 18.00), de pe stadionul "Farul", se va desfășura o partidă între fostele glorii ale Farului, programată să înceapă la ora 16.00.

"Va fi o reuniune a foștilor jucători de la Farul. Vor participa aproximativ 70 - 80 de persoane din generațiile 1960-1965 și până în 2010. O să fie un meci de deschidere de două reprize a câte 30 de minute, în care vor juca mai mulți din cei tineri, iar restul vor fi în tribună", ne-a spus fostul jucător FC Farul, Ștefan Petcu, principalul organizator al acestei acțiuni.

Printre participanți se regăsesc Petre Grigoraș, Ion Barbu, Cristi Munteanu, Marin Tufan, Petre Buduru, Ilhan Mustafa, Mihai Turcu, Dumitru Nistor, Ion Răuță, Bănică Oprea, Ion Moldovan, Florea Bălosu, Constantin Tâlvescu, Gabriel Zahiu, Ion Zamfir, Vasile Mihu, Dumitru Caraman, Dan Ștefănescu, Gheorghe Popa, Stelian Carabaș, Adrian Pitu, Denis Șerban, Gică Butoiu, Cătălin Anghel, Liviu Ștefan, Cosmin Pașcovici, Constantin Gache.

O echipă va fi antrenată de Petre Comăniță și Ion Constantinescu, iar cealaltă de Constantin Mareș și Dumitru Antonescu.

Hagi nu va participa

Fostul internațional și jucător al FC Farul Constanța, Gheorghe Hagi a fost invitat, de asemenea, pentru a participa la această acțiune, dar a refuzat.

"Domnul Hagi nu vine. L-am invitat, dar este la o televiziune mâine seară și nu poate participa", ne-a mai spus Petcu.

Comentează știrea

Constantean
4 iunie 2013
Ce sa caute...

Hagi acolo ? el sa se duca la stelemeaua lui...Grigoras care nu este constantean a facut pentru clubul acesta de 1000 de ori mai mult decat asa-zisul cetatean de onoare Hagi, caruia ar trebui sa-i fie rusine de ajutorul pe care l-a dat clubului fara de care era un anonim...

constantean
4 iunie 2013
rusine hagi

Se vede cat de mult respecta hagi clubul Farul si orasul Constanta !

Cristo
4 iunie 2013
HAGI?? un gunoi!!!

normal ca acest gunoi nu vine...nu a facut nimic..si nici nu va face niciodata nimic pt cel mai mare brand din dobrogea FARUL CONSTANTA...il doare-n _|_ pe el de farul...se compara el vreodata el cu antonescu?(400 de meciuri doar la farul si 25 la nationala ) sau cu grigoras?(jucator atatia ani la farul si ca antrenor nu mai zic stie toata lumea ce performante..care a declarat pe unde a fost ca e farist pana in maduva oaselor) sau cu ion barbu? si cu multi altii...in constanta doar FARUL conteaza...gloriile adevarate vor mereu respectate...mu1e giga analfabetul hagi ("trebuie sa facem bine")!! DOAR FARUL !!!

VANEA
4 iunie 2013
MARE SPECTACOL

Marcel Lica fluiera

hagi kaka
4 iunie 2013
kaka

hagi kaka maka

hagimizerie
4 iunie 2013
hagimizerie

gica hagi esti o mizerie!

anonim
5 iunie 2013
interesant

lui hagi sa ii fie rusine ca nu vine ca doar a jucat si el farul constanta face parte si el din generatia mare a farului treaba lui la urma urmei oricum la farul constanta a jucat putin asa ca ma abtin sa comentez eu il respect oricum nimeni nu va mai fi ca el

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3817 secunde