Florinel Coman, desemnat "Talentul Săptămânii"

218
Florinel Coman, desemnat

Articole de la același autor

Forma excelentă prin care trece atacantul celor de la FC Viitorul Florinel Coman (18 ani) nu avea cum să rămână neobservată de specialiști. Grație celor trei goluri marcate în Liga l și UEFA Youth League, celebrul site de analiză matematică InStat Scout l-a desemnat pe Coman "Talentul Săptămânii", pe baza cifrelor și parametrilor înregistrați în ultima săptămână. Acesta a fost supranumit "Noul diamant al Academiei Hagi", fiind văzut ca următorul jucător ce va aduce bani frumoși în visteria clubului constănțean, după cele trei plecări importante din ultima perioadă: Ianis Hagi (2 milioane la Fiorentina), Florin Tănase (1,5 milioane la FCSB) și Răzvan Marin (1,8 milioane la Standard Liege).

v v v

FC Viitorul și fundașul stânga Bogdan Mitache (23 de ani) au ajuns la o înțelegere amiabilă pentru rezilierea contractului. Jucătorul originar din Medgidia nu mai prindea, în ultima perioadă, lotul primei echipe, în flancul stâng fiind preferați Cristian Ganea și Kevin Boli. O soluție poate fi și promovarea lui Szabolcs Kilyen (18 ani), de la echipa de tineret, cel care s-a descurcat excelent în UEFA Youth League.

Înainte de a ajunge la Academia Hagi, în 2009, Bogdan Mitache a jucat la CSS Medgidia, FC Farul și Elpis Constanța. În tricoul Viitorului, a evoluat în 5 partide fără să marcheze vreun gol. De asemenea, a bifat prezențe la naționalele U17, U19 și U21 ale României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Sport : FOTBAL / A murit o mare legendă
Pagina a fost generata in 0.5118 secunde