Floreta de aur! Raluca Văcărașu aduce titlul pentru CS Farul

221
1

Articole de la același autor

Evoluție foarte bună pentru cele trei sportive de la CS Farul Constanța care au participat la întrecerile Campionatului Național de floretă, feminin-cadeți, competiție desfășurată, timp de două zile, la Satu Mare. 


La individual feminin, Raluca Văcărașu a cucerit titlul de campioană a României, Raluca Drăghici și-a adjudecat medalia de bronz, iar Teodora Băloiu s-a clasat pe locul 9. 


Seria asalturilor de succes ale Farului a continuat și în concursul pe echipe, unde gruparea de la malul mării a intrat în posesia medaliei de argint, prima poziție în ierarhia finală fiind ocupată de Steaua București. 


Antrenoarea de la CS Farul a celor trei performere este Mihaela Ion. Fetele se pregătesc la București, împreună cu lotul național. De menționat faptul că, de pregătirea Ralucăi Văcărașu s-a ocupat, până la pensionare, profesorul Horia Gheorghe. 


"Sunt rezultate foarte bune, chiar peste așteptări. Cel puțin în ultimii cinci ani, scrima constănțeană a fost într-un con de umbră, dar iată că, de data aceasta, cadeții au luat medalii și perspectiva se arată mai mult decât interesantă", a declarat, pentru "Cuget Liber", expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu. 


Pentru Raluca Văcărașu și Raluca Drăghici, urmează un test foarte important: participarea la Campionatele Europene de cadeți, care se vor desfășura, în perioada 29 februarie - 6 martie, în Serbia, la Novi Sad.


Comentează știrea

Dr Dumitru
15 februarie 2016
Sorin, suna-ma, te rog

Multumesc

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Sport : Constanța adună primele medalii pe 2016
Pagina a fost generata in 0.6312 secunde