Finalele Cupei Zilei Marinei, la Tenis Club Idu

246
Finalele Cupei  Zilei Marinei, la Tenis Club Idu - finalele-1502461441.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Marine Române, Sindicatul Liber al Navigatorilor, în calitate de organizator, va susține numeroase evenimente, pe teritoriul județului Constanța.

Sâmbătă, 12 august, de la ora 17, pe zgura de la Tenis Club Idu Mamaia, vor începe finalele turneului Cupa Zilei Marinei, destinat marinarilor și civililor care iubesc sportul cu racheta. La competiție, au fost invitați și foști componenți ai lotului de Cupa Davis ai României.

Marți, 15 august, de la ora 13, Coman-damentul Flotei organizează Jocurile Marinărești, în Portul Turistic Tomis Constanța. Localnicii și turiștii doritori să participe se pot înscrie la întreceri, în probe de prins gâște pe apă, oul în lingură, tras de parâme, fuga în saci și multe altele, culminând cu mersul pe scondru, proba la care se oferă ca premiu un frumos purceluș de lapte.

Jocurile Marinărești vor fi desfășurate sub atenta supraveghere a Piratului venit din Insula Tortuga pentru a se convinge de corectitudinea și respectarea regulilor, întocmai a obiceiurilor marinărești străvechi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde