Festivalul Sporturilor Nautice pe Plajă, în debutul lunii iunie

182
Festivalul Sporturilor Nautice pe Plajă, în debutul lunii iunie - festivalul-1495556401.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, ajuns la a doua ediție, va reuni, la Techirghiol, în perioada 1-4 iunie, peste 400 de sportivi amatori și de performanță, printre care și militari americani de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, ce-și vor disputa podiumul în cadrul a 13 ramuri sportive, pe apă, în aer și pe nisip. 


Până în prezent, și-au anunțat participarea peste 400 de competitori la cele 13 discipline sportive: yachting, windsurf, kiteboarding, stand up paddle, kaiac, kaiac polo, canoe tug of war, aquathlon, volei pe plajă, oină pe plajă, badminton, trasul de parâmă, baterea bandulei la punct fix.


În fiecare seară a festivalului, vor fi organizate petreceri tematice, cu momente special pregătite de gazde: seară latină cu limbo, seară cu specific indian, spectacol susținut de Teatrul de Păpuși "Căluțul de mare" și momente artistice de dans, teatru și cântece puse în scenă de studenții Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius".


Evenimentul este organizat de CNR, în colaborare cu DJST Constanța și federațiile române de yachting, kaiac-canoe, volei și oină. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4579 secunde