Festivalul de volei pe plajă pentru tineret, la Mamaia

201
Festivalul de volei pe plajă pentru tineret, la Mamaia - festivalul-1411583440.jpg

Articole de la același autor

Copiii ce iubesc voleiul și vor să facă parte dintr-o echipă au ocazia, în acest week-end, de a se afirma chiar pe teren, în fața an-trenorilor. 


Sâmbătă, de la ora 11.00, pe plaja din Mamaia, zona Casino, se organizează Festivalul de beach-volley pentru tineret, dedicat celor cu vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani. Organizatorii se așteaptă ca la eveniment să participe aproximativ 100 - 150 de fete și băieți. Se vor forma echipe de câte trei jucători, iar meciurile se vor disputa pe zece terenuri amplasate pe plajă. 


"Cu ocazia aceasta, antrenorii de la CVM Tomis și CSS 1 Constanța vor putea face selecții din rândul copiilor talentați și cu potențial. Sperăm ca din totalul de participanți, măcar zece la sută să fie posibili jucători. Acum, noi îi chemăm la mișcare, nu să îi învățăm. În afara diplomelor, vor fi premii și tricouri", a declarat directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr. 


Organizatorii acestui eveniment sunt Federația Română de Volei și Comisia Națională de Volei de Plajă din cadrul FRV, Comisia de Volei pe Plajă din cadrul Confederației Europene de Volei, în parteneriat cu CVM Tomis Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Volei Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4441 secunde